Forum : despre copilul tau : Bolile copilariei

bebelusul meu a avut sange la fundulet

cristina_pisi

cristina_pisi

postat: miercuri 13 ian 2010 la 13:26
698 vizite, 10 raspunsuri, »

dragi mamici,va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ,daca v-ati confruntat cu o problema asemanatoare.stefanel al meu are 2 anisori si ieri dimineata a facut scaunul cat o bila mai tare.dupa catva timp mi-a spus ca il doare funduletul .mai spre dupa-masa a facut scaun ca apa,iar dupa vreo ora a facut din nou aproape normal,insa cand l-am sters la fundulet avea cateva firisoare de sange.am mers la farmacie si mi-a dat sa-i pun crema de galbenele.ce cerdeti ca s-a intamplat.va rog ajutati-ma cu un sfat.va multumesc

cristina buna

Stefanel este constipat de obicei?Si eu am probleme cu Maria mea ( 2 ani si 9 luni) , se constipa tare, si i-am luat de la Plafar un sirop, laxativ ( Hipocrate) din prune, smochine si para, se da 5 ml/ 3 ori pe zi!!Crema de galbenele e buna din cate stiu eu!!Eu ii dau Mariei cu unguent Bephanten!!

Maria - sufletelul lui mami si al lui tati.

miercuri 13 ianuarie 2010 la 13:43

aseara fetitza mea de aproape 2 anisori am vazut-o ca se tot chinuia sa faca kk (inca face in pampers) si plangea...vai mititica cat sa chinui si dupa ce a iesit primul ia dat sangele super tare ca eu m-am panicat .apoi a facut si restul in caditza in timp ce o spalam.macar a doua oara nu a mai durut-o...dar credeam ca lesina de plans prima data.m-am speriat rau.a fost de la constipatie.probabil asta a fost si la puiul tau .

miercuri 13 ianuarie 2010 la 13:45

doar uneori se constipa,alaltaieri i-am dat 200ml lapte de vaca si nu stiu daca aceea a fost cauza,farmacista mi-a spus ca este posibil sa i se fi rupt cateva vinisoare cand a facut scaunul ,insa nu stiu ce sa cred,sant in dilema,sa merg la doctor sau sa mai astept?

miercuri 13 ianuarie 2010 la 13:48

cristina buna

poti consulta pediatrul, vezi ce zice, eu cand am vb cu pediatra si i-am spus ca Maria se constipa mi-a spus ca e de la alimentatie!!

joi 14 ianuarie 2010 la 08:49

Fetita mea nu se mai constipa dupa ce am inceput sa ii dau zilnic fructe, la inceput pere, dar cum uneori facea prea moale de la ele, le amestec cu banane si cu un pic de biscuite, i le pasez in blender. Nu mai avem probleme, dar daca trec 2 zile si nu mananca fructe iar se constipa.

joi 14 ianuarie 2010 la 12:50

da sunt foarte bune fructele pentru organism!!

vineri 15 ianuarie 2010 la 09:52

raisa are 1 an si 2 luni.zilnic mananca fructe si iaurt pt ca altfel nu ar face caca.la 2 zile ii dau 250 ml ceai musetel

duminică 17 ianuarie 2010 la 12:17

Eu ii dau dimineata o banana, cu un mar sau o para, sau doua mere, etc, in functie de ce am disponibil, pasate cu fulgi de grau si eventual 1 biscuite. Se poate adauga un pic de lapte sau de miere, daca tolereaza copilul. Folosesc un fel de biscuiti facuti din fulgi presati, se numesc Bixies, produsi in Australia, se gasesc la hypermarket. Multe lichide, sucuri de fructe facute de mine, iar la pranz supa si felul doi sa contina legume, acum folosesc din acelea congelate fiindca cele "proaspete"miros toate a ... depozit, mie asa mi se pare. Nu avem probleme de constipatie, dar daca neglijam fructele o zi -doua se simte. Constipatia poate duce la hemoroizi, fisuri anale, etc... Apropo de facutul in scutec, baietelul meu (luna viitoare face 2 ani) a fost foarte multumit cand a inceput sa faca la olita (la 9 luni),fiindca inainte "muncea" pana facea kk. De atunci face mult mai usor la olita, dar daca insisti prea mult cu olita si copilul nu vrea, se poate ajunge la constipatie cronica. La noi a mers de la sine, am avut noroc...

vineri 22 ianuarie 2010 la 11:05

Buna! David a avut o experienta de kk cu sange si s-a speriat foarte tare. De atunci cere singur supa si fructe! Oricum din alimentatia lui nu lipsesc fructele , supele si iaurturile. In toate supele lui eu pun dovlecel. Il prefer in locul cartofului , care constipa . Banane mancam o data pe saptamana, in rest preferam mere, pere ...din acelasi motiv. Si incercam sa facem zilnic treaba mare, astfel evitam constipatia. Cred ca totul se rezuma la alimentatie. E drept ca eu , pentru mine, nu respect intotdeauna aceste reguli , dar incerc. Va dorim mult noroc si rabdare!

miercuri 24 februarie 2010 la 12:53

corina asa este , nu trebuie sa lipseasca fructele, si eu ii dau Mariei sa pape, nu mereu dar seara mai pap eu si ma vede si vrea si ea!!Sanatate!

vineri 26 februarie 2010 la 13:04

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Brancoveanu, pret 58.500 Euro Detalii...
  • Vand casa, 4 camere, zona Aparatorii Patriei, pret 75.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Iuliu Maniu, pret 52.725 Euro Detalii...
vineri 3 septembrie 2010 la 22:34

Ultimele comentate:

Cele mai comentate: