Forum : despre copilul tau : Bolile copilariei

bubite pe frunte

petro86

petro86

postat: luni 9 mar 2009 la 15:38
779 vizite, 7 raspunsuri, »

bebelusul meu de 5 luni de cateva zile a facut niste bubite in cap in special in zona laterala unde chelesc barbati de obicei si pe frunte si deasupra sprincenei stangi.sunt ca niste cosuri necoapte dar sunt multe unele langa altele ce poate fi?de la ce?nu am inceput inca diversificarea papan doar san si completare nan1.am mai observat ca face scaun tare si imediat apos cand este verde inchis cand este galben.si ar mai fi ceva nu mai prea mananca da ca inainte manca 150 la masa acum mananca80,90 si se joaca cu biberonul isi scarpina gingiile in loc sa manance la fel face si cu sani mei trage de ei cu toata puterea se scarpina dar doare destul detare?ce se intampla cu el sunt foarte ingrijorata.oare este cazul sa merg la doctor am fost acum 2 sapt la vaccinul de 4 luni ca atunci la primit si nu avea nimic era ok are 71cm si 9 kg.sper sa ma ajutati cu niste raspunsuri .multumesc

petro86

eu i-am cuparat de la Mustela speciala pt bubite si in 2 zile au trecut

luni 9 martie 2009 la 16:15

Eu pe cap i-am dat cu Diprosalic solutie cutanata (nu crema)la recomandarea medicului.Ea are efecte adverse multicele si se da de 2 ori/zi ,dar doctora mi-a zis sa-i dau o singura data cu 30 min inainte de baita,sa pun solutie pe un tmpon demachiant si sa sterg capsorul, apoi sa pieptan din cand in cand cu peria lui moale.Apoi sa spal cu sampon si sa clatesc cu ceai de musetel la final. Asa am facut si nu a fost nevoie sa ii dau decat 1 zi! De atunci nu i-au mai aparut, si il clatesc o data la 2 zile cu ceai de musetel.Am uitat sa-ti spun ca avea 1 luna jumate atunci.

Pentru fata am avut crema Mustela Stelatopia.

In ceea ce priveste lipsa poftei de mancare, eu zic sa il lasi deocamdata in pace...tu nu ai zile cand nu ai manca nimic?O fi si el indispus de la dintisori...daca nu scade in greutate, daca nu are febra, daca e vioi, lasa-l ca isi revine el.

pupa bebele !

Roxy, mama lui David

marţi 10 martie 2009 la 15:01

Si fetitei mele i-au aparut asa niste bubite albe, dar sunt si pe fata nu numai pe cap.Dr a consultat-o si zice ca e de la o viroza respiratorie, si si la ea nu se vedea nimic, nici febra nici tusa sau ceva, doar ca are nasul putin infundat. Eu zic sa mergi la Dr,ca si la fetita mea i-au aparut si niste ganglioane la ceafa dar eu nu le-am depistat si ii scazuse si ei apetitul, eu nu m-am alarmat ca noi avem 7 luni si deja mincam bine si am crezut ca e vreo reactie la pere, sau la praf din cauza ca acum mai mult se taraste pe jos, si cand colo nu. Acum ia de 1 sapt tratament si inca nu i-au trecut.Multa sanatate.

preview image

joi 12 martie 2009 la 08:21

Dragi mamici, inflmatia ganglionilor din spatele urechilor, inapetitul,nasul infundar, secretii nazale, febra si bubitele sunt semne ale varsatului de vant. Daca bubitele sunt ca niste cosuri cu lichid si apar mai ales in cap si spate ...sigur e asta. Sa fiti atente, daca e asa aveti grija sa ii tineti la calura sa nu ii scoateti afara, eventual pana la medic. Multa sanatate.

joi 12 martie 2009 la 12:06

ce temp e in camera bbului?copii mei amandoi au avut din cauza calduri.si in legatura cu jucatul te-ai uitat la gingi?bb meu nu manca nimic cand au inceput durerile de gingi

vineri 3 aprilie 2009 la 09:16
Pete rosii pe pielea capului :(

buna seara dragele mele mamici..apelez din nou la experienta voastra..micutei mele i-au aparut pe pielea capului niste pete mici rosii..am observat, inainte sa adoarma ca, in cateva ore s-au extins..stiti ce poate fi?? mor de ganduri pana maine dimineata cand ajungem la pediatra ..am folosit pentru cojitele de pe cap crema de la Mustela, dar nu cred totusi sa aiba vreo legatura..si nici faptul ca de 2 zile a inceput sa bea suculet de mere nu cred ca e cauza..off..nu trece odata noaptea sa ajung cu ea la doctora..o noapte linistita!

dEEa

postat: luni 1 feb 2010 la 23:41 122 vizite, 6 raspunsuri, »

anDrEEA

anDrEEA

s@b1n@_I0@n@

s@b1n@_I0@n@

acum depinde unde sunt petele...ai mei au avut la spate dar cu timpul au trecut,probabil de la caldura .stiu ca produsele de la mustela sunt f bune,am avut si eu un set,cu lotiuni de baitza,crema pt fatza hidratanta.cand erau mici aveau putin fatza uscata si i-am dat cu crema respectiva,a doua zi erau plini pe fatza de bubitze,gen cosuri (crema nu era expirata k am verificat inainte,am mania sa verific orice produs cand il iau si inainte de folosire).acum ma gandesc ca poate nu le-au priit lor... Cand vii de la pediatru sa ne spui si noua de la ce a fost!!!multa sanatate.poopici

marţi 2 februarie 2010 la 08:55

anDrEEA

anDrEEA

buna dimineata, abia ce am ajuns de la pediatru :)..spune ca nu e nimic grav..ca pot aparea de la caldura sau are o sensibilitate a pielii..sau pot fi chiar de la crema cu care o dau pentru cojite..desi..e de la Mustela..si stiam ca sunt cele mai bune..dar..probabil nu ii prieste..pentru linistea noastra ne-a programat pentru vineri sa facem eco..e bine..tot ne apropiem de 6 luni si e bine cate o verificare totala..multumesc de raspuns..va pupam..sanatate la bebici

dEEa

marţi 2 februarie 2010 la 10:36

s@b1n@_I0@n@

s@b1n@_I0@n@

ma bucurca sunteti bine.deci am avut dreptate ori de la caldura ori de la crema.dar un control mai amanuntit nu strica!!!va poopic si multa sanatate

marţi 2 februarie 2010 la 14:09

ondina007

ondina007

noi avem o luna jumate.are pe ochisori niste pete? sau ce?am crezut ca s-a zgariat,dr cand a fost la noi le avea,dar n-a zis nimic.ce sa fie?ca nu i-au trecut

joi 4 februarie 2010 la 13:14

Cristina41975

Cristina41975

Ondina007 poate este vorba doar de pete care apar uneori si sunt cunoscute sub denumirea "ciupitura berzei", uite aici am gasit ceva ... http://www.mami.ro/copilul-tau/nou-nascut/petele-rozalii-sau-ciupitura-berzei.html daca este doar atat nu este un semn de alarmare ...

joi 4 februarie 2010 la 13:21

Maria - sufletelul lui mami si al lui tati.

joi 4 februarie 2010 la 15:16

nu neaparat ii face si bine crema de la Mustela!!Cand am nascut-o pe Maria i-am cumparat sampon de la Mustela...........si facea cojite!!

Maria - sufletelul lui mami si al lui tati.

joi 4 februarie 2010 la 15:18

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Brancoveanu, pret 58.500 Euro Detalii...
  • Vand casa, 4 camere, zona Aparatorii Patriei, pret 75.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Iuliu Maniu, pret 52.725 Euro Detalii...
luni 6 septembrie 2010 la 18:46

Ultimele comentate:

Cele mai comentate: