Forum : despre copilul tau : Bolile copilariei

Cum previi raceala?

admin_comunitate

admin_comunitate

postat: marţi 1 sep 2009 la 17:34
8426 vizite, 186 raspunsuri, »

Pentru ca a venit toamna si vremea rece bate la usa, spune-ne cum incerci sa iti protejezi copilul de raceala. Poti castiga cosmetice de la MORAZ pentru tine si puiul tau, oferite de naturalcare.ro.

Durata concursului: 1 - 15 septembrie 2009.

Detalii concurs si regulament:

http://www.mami.ro/concursuri/cosmetice-pentru-mamici-si-pici/

mami - suntem cu tine din prima clipa

buna, ii dau bubulinei tinctura de echinaceea!este un produs natural!

ana-maria giurca

marţi 1 septembrie 2009 la 17:38

Anul trecut ingerasul meu cand s`a nascut era foarte sensibil..si a trebuit sa`i dau vitamine...acuma numai este asa sensibil...ce trebuie sa facem k sa prevenim raceala...sa bem multe lichide..2l pe zii de ceai ,apa depinde ,ingerasul meu de abia acuma o saptamana a inceput sa bea ceiutul de musetel,pana acuma numai apa a baut a refuzat ceaiul,..in aceste fel se elimina toxinele care au cauzat aparitia simptomelorcare pot fi indepartate mai repede,spalam ingerasii mai des pe manute pentru a preintampina raspandirea virusilor,evitam aglomeratia deoarece sunt un mediu favorabil de raspandire a virusilor,o alimentatie bogata in fructe si legume ajuta la prevenirea racelii si a gripei binenteles specifice sezonului rece,merele strugurii,lamaia,sfecla rosie care contin vitamine care intaresc sistemul imunitar si ajuta organismul in lupta cu microbii iar sucurile naturale binenteles facut in casa,eu nu i`am dat niciodata la ingerasul meu echinaceea dar am auzit ca este foarte bun cum ziceaa si mamica de sus este un produs natural care intareste sistemul imunitar.

wedding planning guide

marţi 1 septembrie 2009 la 18:06

inca de mica fatal mea a fost foarte sensibila dar daca ii dau oscilococcinum cand simt ca e racita e ok.asa o voi proteja si in acesta toamna si pe deasupra o sa o imbrac corespunzator mai ales ca toamna este un anotimp dificil.si multe ceiuturi.

marţi 1 septembrie 2009 la 18:20

eu sunt atenta toamna si_i dau fetitei mele suc natural facut in casa de portocala cu mar si morcov in fiecare zi iar de la pediatru am primit un sirop cu vitamine si fier:multisanovit.Iarna trecuta nu a racit deloc.

marţi 1 septembrie 2009 la 20:05

Pastile pentru imunitate nu i-am dat , dar in fiecare an , eu ii fac sirop din muguri de brad .Tatal meu lucreaza la Dobrita (un sanatoriu situat pe un varf de munte ) si de acolo imi aduce mugurii, si facem sirop care este atat de bun pentru copii , cat si pentru adulti, imi place cum miroase la nebunie, iar fetitzei mele ii place atat de mult incat i-am dat si la gradinitza, in sticluta.

Noi il facem mai consistent sa-l dizolvam cu apa, este foarte bun, il recomandam pentru raceli.

In rest ceaiuri , absolut orice ceai si haine cat mai groase

marţi 1 septembrie 2009 la 20:58

buna,noi pana acum nu am avut probleme cu raceala,dar bem ceai de ceapa doua zile pe saptamana,si sucuri numa naturale facute acasa.

img][/url][url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img34.glitterfy.com/10115/glitterfy-flpbk0065134926234.gif[/img][/url]

marţi 1 septembrie 2009 la 21:19

Acum doi ani Silvia a racit de cateva ori,si a facut si o usoara pneumonie.Anul trecut,in toamna,am dus-o cateva sedinte la salina si,la sfatul unei prietene,care e farmacista,i-am dat din noiembrie si pana in aprilie o saptamana ursuleti cu echinaceea,o saptamana vit.C si o saptamana nimic,dupa care reluam iar schema;si,o data pe sapt,i-am dat oscillococcinum.Toata iarna i-a curs de 2 ori nasul,un pic,in rest nu a mai avut nici un fel de probleme!

alina

marţi 1 septembrie 2009 la 21:35

Pe Larisa mea atit iarna trecuta cit si iarna asta, o voi proteja cu cit mai multe fructe in special portocale caci astea se gasesc cel mai des iarna, si sunt accesibile la pret, iar atunci cind vad ca incepe sa ii curga nasucul ii dau un pik de panadol sau nurofen in functie de ceea ce am in casa, bineinteles si mincarurile sanatoase o ajuta, o nutritie echilibrata si corecta!

marţi 1 septembrie 2009 la 21:56

eu i-am dat puiului meu iarna trecuta septilin cate o lingurita pe zi, timp de 3 luni si nu a racit deloc... doar usoare rinite care treceau in max o sapt cu ser fiziologic si remedii homeopate recomandate de doctorita. Din fericire, am scapat fara complicatii. Sanatate multa tuturor!

marţi 1 septembrie 2009 la 22:07

puiutul meu are 1 anisor si 9 luni si nu am avut pot spune niciodata probleme cu raceala,o singura data ia foast nasucul infundat si iam pus o capsula de karvol pe perina si pe dimineata nu a mai avut nimik,l-am scos afara de cand avea 2 saptamani chiar dc era mai frig pt ca l-am nascut in noiembrie,sa ia o gurita de aer proaspat,nu iam pus batista sau altceva pe gurita pt ca ,cum respira se uda la contact cu frigul si riscul de imbolnavire era mai mare,acum sper in continuare ca nu o sa am probleme si va fi totul in regula ,multa sanatate la copilasi

marţi 1 septembrie 2009 la 23:22

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Brancoveanu, pret 58.500 Euro Detalii...
  • Vand casa, 4 camere, zona Aparatorii Patriei, pret 75.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Iuliu Maniu, pret 52.725 Euro Detalii...
vineri 3 septembrie 2010 la 21:50

Ultimele comentate:

Cele mai comentate: