Forum : despre copilul tau : Bolile copilariei

Dermatita atopica

ilona

ilona

postat: vineri 8 dec 2006 la 16:09
20932 vizite, 109 raspunsuri, »
baietelul meu are 1 an si 2 luni, si de la 3 luni ne chinuim cu aceasta dermatita atopica, am facut si tratament antialergic recomandat de medic, insa de pe manute ( degetul mare si aratator) nu-i trece si le are tot timpul aspre,daca aveti sfaturi, le astept cu nerabdare.
INCEARCA TRIDERM UNGUENT SI PRODUSELE MUSTELA
joi 4 ianuarie 2007 la 12:25
Nu stiu ce inseamna dermatita atopica insa de curand noi am avut probleme cu fata - pete rosii si aspre. Dr. mi-a spus ca sunt de la un lapte -al meu, din cereale (Humana), iaurt sau branzica. Mi-a recomandat o crema EXOMEGA de la A-DERMA, Laboratoarele DUCRAY, PARIS. Este o crema pentru piele atopica, iar in pliatul de prezentare din farmacia Dona, de unde am achizitionat-o, scria ca trateaza cu succes dermatita atopica. A costat 400.000 lei vechi, are 200ml. si se da atat pe fata cat si pe corp. In 5 zile s-au vazut rezultatele, pe ea scrie ca in 10 zile. Ti-o recomand. Poate imi spui si mie mai multe despre dermatita atopica. Cel mic are si pe corp vreo 3 pete aspre, rozalii. Eu fac asa ceva de la apa si cred ca ma mosteneste. I-am dat si pe corp, dar nu s-au trecut de tot. Avem rabdare 10 zile si te anunt!
joi 4 ianuarie 2007 la 23:07
dematita atopica este o alergie la un anumit fel de mancare, care se manifesta cu pete rosii apre, sau bubite mici care si mananca.doctorul mi-a spus ca dupa varsta de un an o sa-i treaca , ca ea apare in momentul diversificarii mancarii.
multumesc pentru sfaturi
vineri 12 ianuarie 2007 la 19:33
Si noi iti multumim pt. informatii! De pe corp nu i-au disparut petele, am vorbit cu dr. si mi-a spus sa-i dau cu Panderm, o crema pe baza de antibiotic. Chiar o fi cazul?
Ce produse de baie folosesti?
vineri 12 ianuarie 2007 la 23:24
Si noi ne confruntam cu aceasta dermatita dar sa stiti ca nu apare numai de la mancare , apare si din cauza detergentului, a temperaturii din casa, a frigului de afara. Fetita mea la inceput a avut obrajorii f aspri si apoi manutele, iar cand am fost cu ea la dr mi s-a spus ca este din cauza vantului, noi am descoperit-o la varsta de 9 luni. Acum am schimbat si detergentul nu mai folosim balsam de rufe, rufele le clatim de 2 ori si suntem f atente si la ce mancam in permanenta sa fie proaspete.Inainte o spalam cu sapun nivea pt copii iar in fiecare seara o dadeam cu ulei de corp dar pielea ei era tot aspra. Acum seara la dus folosim spumant de baie de la Mustela, iar dupa baita o dam cu crema Trixera de la Avene, intr-adevar putin cam scumpe dar merita. De o saptamana de cand o dau pielea a inceput sa capete aceea prospetime pe care o avea la inceput si nu mai este asa de aspra. Cu crema pe corp o dau cam de 3-4 ori pe zi si o dau si pe fata inainte de a o scoate afara la plimbare sau in parc
sâmbătă 13 ianuarie 2007 la 22:57
Si noi am avut probleme cu pelea la inceput dar pediatra mea mi-a recomandat Trixera de la Avene si sa stiti fetelor ca am fost foarte multumita de ea,se gaseste in famaciile sensiblu si costa 55 de lei noi.Dar isi merita toti banii eu o folosesc si acum si pt.fata si pt.corp ii face foarte bine fetitei mele.Si pentru baita folosim de la Mustela doi in unu par si corp care este deasemenea excelent,nu usuca pielea deloc.Sanatate la bebei
sâmbătă 10 martie 2007 la 20:18
noi luptam de la o luna jumatate si chiar si acum la un an si trei luni sunt perioade cand petele ne dau batai de cap.Am incercat tot ce se poate si am consultat f. multi dermatologi.Am folosit unguente si creme ca:Advantan, Locoid,Elidel,Elocom,spal rufele cu detergent special Baby Dermalin de la farmaciile Sensy Blue.Iar pt igiena corporala Uleiul de baie Oilatum iar acum Gel moussant de la Bioderma si cremele Trixera ,Lipikar, AtodermPP de la Bioderma.Cred ca important e sa-i faci baita f des si sa ai multa rabdare.Noi il spalam pe bebe si in ceai de coada calului.Sanatate si multa rabdare1In timp puseele sunt tot mai rare1
duminică 11 martie 2007 la 23:32
buna fetelor. bebitei mele care are o luna si 3 zile i-au aparut de ceva vreme niste cosulete pe fata si am observat ca o are si aspra. medicul pediatru mi-a zis sa o ung o data pe zi cu Elocom.aceste cosulete apar si dispar chiar si in timpul aceleiasi zile dar pe fata ii raman un fel de raporei.nu i-am dat cu crema asta pt ca pe prospect scria ca datele clinice sunt limitate in ceea ce priveste administrarea la copiii sub 2 ani.ce ma sfatuiti sa fac?se mai confrunta cineva cu problema asta?
joi 26 aprilie 2007 la 13:38
Draga Hanny dupa cum scriam noi am luptat foarte mult cu aceasta boala..La noi a mers foarte bine Elocom desi am avut aceeasi ezitare ca si tine.Incearca cateva zile sa-i dai in acele zone cu Bepanthen, daca vazi ca nu trece da cu Elocom.Eu una nu am dat asa de des cum mi-au spus dermatologii dadeam doar cand vedeam ca are foarte multe pete.Esti fericita ca are numai pe fata la noi apareau pete pe tot corpul. Nu vreau sa treaca nimeni prin cate am trecut noi.Iti dau adresa mea de mail daca vrei sa ma mai intrebi ceva in legatura cu aceasta.mhobinca@yahoo.com.Multa sanatate!
joi 26 aprilie 2007 la 14:51
Nu stiu daca e dermatita atopica .Eu ma lupt cu acesta dermatita decand baietelul meu era f micut,cred ca 2-3 luni,si inca ma mai lupt cu ea acum cand el are 2 ani si 3 luni.L-am dat cu locoid,dar acum ne-a dat elidel(foarte scump-95lei),dar bubitele oricum apar,mai ales in sezon rece.Ca si crema de intretinere folosim triXera de la avene.Numai medicul speciallist va poate spune exact despre ce este vorba.Sanatate maxima si daca vreti sa dezbatem subiectul si pe mess,eu va astept cu drag.

Daruieste fara sa astepti nimic in schimb!

vineri 27 aprilie 2007 la 00:09

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Brancoveanu, pret 58.500 Euro Detalii...
  • Vand casa, 4 camere, zona Aparatorii Patriei, pret 75.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Iuliu Maniu, pret 52.725 Euro Detalii...
vineri 3 septembrie 2010 la 22:49

Ultimele comentate:

Cele mai comentate: