Redactia revistei mami ti-a pregatit un ghid complet despre alimentatia copilului de la 0 la 6 ani. Ti-l oferim cu drag si suntem convinse ca-ti va fi un ajutor de nepretuit.
Daca are iritatie la fundulet, acum vara, il dau cu pudra de talc si cu unguent - Cutaden. Insa, de la o vreme, nu mai are nici un efect.
Sa incerc cu unguent de galbenele? Voi ce solutii aveti?
postat: luni 7 aug 2006 la 15:08
13942 vizite,
169 raspunsuri,
»
Gabriela, eu am auzit ca pudra de talc nu prea este buna, asa ca mai bine incerci cu bephanten. Este un pic mai scump, dar e cel mai bun. Si incearca sa tii copilul fara pampers cam jumatate de ora pe zi, iar hainutele sa fie clatite foarte bine dupa spalarea cu detergent. Sunt sfaturi pe care le-am primit si eu si mi-au fost de mare ajutor. Sper sa iti ajute si sa scapati de toate problemele funduletului!
baietelul meu de 7 luni nu s-a iritat niciodata.Am folosit de cand s-a nascut numai ung.de galbenele.Chiar daca nu a fost iritat eu tot i-am dat aproape de fiecare data cand il schimbam de pampers.Eu am un ung.de la melkfett.Este un borcan mare.Costa in jur de 10Ron.
EU CAND AM NASCUT SI LAM ADUS BEBICUL MEU ACASA DE LA SPITAL AVEA O IRITATIE CE CRED CA MAI RAR ATI VAZUT.eU LAM PUS PE PICIOARE CU pASTA PETRINI.iN CATEVA ZILE SIA REVENIT SI NU AM MAI AVUT PROBLEME CU EL DELOC.lA FIECARE SCHIMBAT DE SCUTECEL IL CURATAM BINE CU SERVETELE UMEDE SI IL FACEAM CU PASTA PETRINI.sI AVANTAJUL ESTE CA NU ESTE DELOC SCUMP.pUPICI MAMICILOR BEBELUSILOR SI GRAVIDUTELOR
Asa cum spunea Alina, pielea bebelusilor se obisnuieste cu cremele antiiritatii. eu nu am folosit nimic, doar servetelele umede, la fiecare schimbare a scutecului, astfel daca RAR de tot s-a intamplat totusi o mica iritatie, crema si-a facut efectul imediat. mie mi-a placut Panthenolul. Dar vreau sa spun ca un spray mi-a ajuns la ambii copii.
camiro
danisodari
iulia
danacanahai
"Dăruieşte semenilor tăi măcar zâmbetul de toate zilele şi inima ta se va încălzi de dânsul, de la o vreme". ( Nicolae Iorga )
alina1981
mirelushi
piramida
anda74
dana77
alinagsm