Click Here

Forum : despre copilul tau : Bolile copilariei

Iritatie la fundulet

Daca are iritatie la fundulet, acum vara, il dau cu pudra de talc si cu unguent - Cutaden. Insa, de la o vreme, nu mai are nici un efect.
Sa incerc cu unguent de galbenele? Voi ce solutii aveti?
postat: luni 7 aug 2006 la 15:08 13942 vizite, 169 raspunsuri, »
unguet de galbenele am folosit si eu sau bephanten.
marţi 8 august 2006 la 19:58
Gabriela, eu am auzit ca pudra de talc nu prea este buna, asa ca mai bine incerci cu bephanten. Este un pic mai scump, dar e cel mai bun. Si incearca sa tii copilul fara pampers cam jumatate de ora pe zi, iar hainutele sa fie clatite foarte bine dupa spalarea cu detergent. Sunt sfaturi pe care le-am primit si eu si mi-au fost de mare ajutor. Sper sa iti ajute si sa scapati de toate problemele funduletului!
miercuri 9 august 2006 la 13:10
baietelul meu de 7 luni nu s-a iritat niciodata.Am folosit de cand s-a nascut numai ung.de galbenele.Chiar daca nu a fost iritat eu tot i-am dat aproape de fiecare data cand il schimbam de pampers.Eu am un ung.de la melkfett.Este un borcan mare.Costa in jur de 10Ron.
vineri 11 august 2006 la 08:50
din experienta proprie va spun ca Bepanthen-ul este "the best" in materie de vindecare a eritemului fesier.

"Dăruieşte semenilor tăi măcar zâmbetul de toate zilele şi inima ta se va încălzi de dânsul, de la o vreme". ( Nicolae Iorga )

miercuri 6 septembrie 2006 la 13:32
Bepanthen sau Baneocin pudra, cred ca dupa o perioada e bine sa le mai schimbi pt ca se invata pielea cu ele si nu mai dau rezultate
luni 18 septembrie 2006 la 18:25
eu de cand l-am nascut pe david i-am dat numai cu crema de galbenele si nu s-a iritat niciodata si ii dau de fiecare data cand il schimb de pampers
marţi 19 septembrie 2006 la 19:56
EU CAND AM NASCUT SI LAM ADUS BEBICUL MEU ACASA DE LA SPITAL AVEA O IRITATIE CE CRED CA MAI RAR ATI VAZUT.eU LAM PUS PE PICIOARE CU pASTA PETRINI.iN CATEVA ZILE SIA REVENIT SI NU AM MAI AVUT PROBLEME CU EL DELOC.lA FIECARE SCHIMBAT DE SCUTECEL IL CURATAM BINE CU SERVETELE UMEDE SI IL FACEAM CU PASTA PETRINI.sI AVANTAJUL ESTE CA NU ESTE DELOC SCUMP.pUPICI MAMICILOR BEBELUSILOR SI GRAVIDUTELOR
marţi 19 septembrie 2006 la 20:50
si eu tot cu bephanten votez...avem experienta....mai ales cand era mic-mic si avea 5-6 scaune...
miercuri 20 septembrie 2006 la 09:14
Asa cum spunea Alina, pielea bebelusilor se obisnuieste cu cremele antiiritatii. eu nu am folosit nimic, doar servetelele umede, la fiecare schimbare a scutecului, astfel daca RAR de tot s-a intamplat totusi o mica iritatie, crema si-a facut efectul imediat. mie mi-a placut Panthenolul. Dar vreau sa spun ca un spray mi-a ajuns la ambii copii.
miercuri 20 septembrie 2006 la 12:41
triderm unguent - pentru fetita mea a fost cel mai bun
luni 25 septembrie 2006 la 16:24

Ultimele comentate:

Cele mai comentate:

Ultimele subiecte: