Click Here

Forum : despre copilul tau : Vorbeste cu mamici din judetul tau!

Mamici din Bihor - 2

Dragi mamici, va astept cu drag in noul an 2010, intr-un nou capitol !

postat: vineri 1 ian 2010 la 20:26 13165 vizite, 944 raspunsuri, »

LA MULTI ANI !!!!! Imi doresc in acest an, sa-mi fie copilasii sanatosi, sa avem iubire si intelegere in familie, sa pot realiza tot ce mi-am propus pt acest an, si sa-mi fiti la fel de aproape ca in anul ce-a trecut, dragi prietene !!

La multi ani mamici si pitici!!!!!!

La multi ani 2010!!!!!!

Alexis Nikolas

Ingerasul lui mama

wedding countdown

vineri 1 ianuarie 2010 la 23:55

la multi ani fetelor sa fiti sanatoase voi si cei mici si fericire multa.... noi suntem supi si obositi pt ca Alex nu adormit aproape toata noaptea a tinut in plans si acum mergem la urgenta ca e foarte racit . Asta e ce sa facem asa suntem noi....

sâmbătă 2 ianuarie 2010 la 11:14

mia, imi pare tare rau de puiul tau va dorim multa sanatate sa ne mai spui cum sunteti noi azi am iesit putin, am fost pana in Real, m-am uitat de ceva aspirator, ca trebuie neaparat sa-mi iau unul care sa si aspire am vazut ceva fain, fara sac....si mai era ceva cu filtrare prin apa......nu sunt hotarata...... mai studiez...... Bogdi nu a mai vrut sa plece de langa masinile de spalat haine, era in culmea fericirii, tot tremura, cand a vazut atatea la un loc, tot mergea de la una la alta, tot era un zambet....abia l-am luat de acolo...... are o obsesie copilul asta i-am luat (de fapt socrii ) o bluzita tare draguta, tricotata voi ce ati mai facut? noi tot am mancat si iar am mancat.....nu mai pot....de luni ma apuc serios de sala ca deja m-am ingrasat 3 kg Anaaaaa, ce faci????? fa cumva si mai da si tu un semn !!!!! va pupam

La multi ani dragi mamici bihorence si puiutilor vostri!

Oameni suntem,ce poarta in ei ganduri ca pietrele,uneori stele,si totdeauna un dor...

sâmbătă 2 ianuarie 2010 la 14:49

Multumim, Cocolina , La multi ani tie si familiei tale

Oameni suntem,ce poarta in ei ganduri ca pietrele,uneori stele,si totdeauna un dor...

sâmbătă 2 ianuarie 2010 la 16:07

Ceau fetelor.

Mia, imi pare rau de bebelu vostru....ce ati rezolvat? Ma gandesc ca ati venit deja.

Miha, si noi tot mancam.....eu pana luni, cand incep sa ma apuc serios de cura. As merge si la sala, dar nu am cu cine lasa pe Alexis. Ma gandesc sa merg la Lotus seara si sa-l las la locul de joaca....mai vad eu....pe Roman nu ma pot baza ca tot mai mult are de lucru.

Ari, ce mai face Darius? Pana la urma ramaneti in Romania, sau plecati? Povesteste-ne mai multe.

Amona, mersi de mesaj....eu nu am trimis la nimeni ca ne am rabdare si cu atatia musafiri....

Cocolina, esti din Bihor????Spune-ne mai multe despre tine.

Aseara am petrecut iar. Alexis s-a distrat ffffff bine. Nu mai stiu daca vi-am scris, dar la Revelion, la 12 am mers in centru. Si la inceput i-a placut fffff mult si apoi au inceput cu ceva petarde suieratoare si el toto zicea: Mami, gata!!!! Mami, acasa!!! si pana la urma am plecat ca deja mai avea putin si plangea. Ne-am oprit pe drum si ne-am uitat la artiicii. Asa nu i-a mai fost frica.

Ieri am aut iar musafri si azi a fost pe jos cu tati pana in centru...la petade, cum zice el.

Azi m-am certat cu tati ca eu n u am vrut sa-i dau mancare pasata....dimineata a mancat nepasat, dar la amiaza, supa nu a vrut . Tot scuipa. Si am vrut sa-l las nemacat si cand se trezea sa mai incerc cu bucatele. Offfff, maine daca nu vine nimeni la mine incerc iar....ca asa nu pot daca toti sar cu gura pe mine....

Alexis Nikolas

Ingerasul lui mama

wedding countdown

sâmbătă 2 ianuarie 2010 la 16:12

Ciao Florina!Da sunt oradeanca....cu inima si sufletul!Dar de 10 ani locuiesc in Italia si nu reusesc sa ma despart de tara mea....imi lipseste ff mult,sunt f atasata si imi iubesc f mult orasul!De cate ori vin acasa simt ca aici este de fapt locul meu,si Rebeccai ii place f mult in tara...aici am de toate dar nu sunt impacata sufleteste...cred ca si daca as manca pita cu clisa as fi mai fericita decat aici printre straini,unde dorul de casa e atat de acut si greu...unde nu ai pe nimeni cu care sa schimbi o vorba romaneasca,unde nu exista veselie,distractie,unde ai bani dar stai in casa pt ca nu ai unde sa-ti petreci timpul liber....

Ce sa mai spun ca nu sunt nici macar atat de frumoase parcuri de joaca precum la noi in tara,fetitei ii lipsesc mult,copiii stau doar in casa la tv,iar afara ies in parcuri anoste,fara jucarii,iar mamele sunt f delasatoare si ingaduitoare-iar rezultatul sunt niste copii mofturosi,needucati si fara autonomie.

Nu vreau ca fetita mea sa mai creasca aici,si cu atat mai mult sa o dau aici la scoala unde nu se invata deloc,iar copiii nu sunt stimulati sa invete si nici macar nu li se cere sa studieze...eu am decis sa o aduc pe Rebecca in Oradea si sa o dau aici la scoala,nu as putea concepe sa nu cunoasca si sa-si cunoasca originile si limba ei natala pe care eu o iubesc atat de mult.

Am intalnit atatia romani p-aici care se multumesc cu atat de putin,se considera chiar norocosi pt ca stau aici,nu aspira la mai mult si se complac in situatii penibile sau degradante...

poate si pt ca in tara au fost saraci iar aici considera ca au prins pe dzeu de un picior...

Poate ca eu sunt mai patrioata,poate nu mi-am gasit locul aici,dar stiu ca acolo in Romania imi este bine,acolo sufletul emu e linistit si ma simt cu adevarat acasa....

sâmbătă 2 ianuarie 2010 la 16:25

Cocoline, cati ani are Rebeca?

Imi pare bine ca mai e cineva asa patriot ca mine. Eu nu as putea trai in alta tara....nu stiu de ce...

Poate daca intri mai des si vb iti mai trece dorul de Romania.

Alexis Nikolas

Ingerasul lui mama

wedding countdown

sâmbătă 2 ianuarie 2010 la 16:58

Ultimele comentate:

Cele mai comentate:

Ultimele subiecte: