Forum : despre familie : Familia si timpul liber-idei

Soacre dificile

admin_comunitate

admin_comunitate

postat: marţi 15 ian 2008 la 16:33
11881 vizite, 136 raspunsuri, »
Dragi mamici,

cum va intelegeti cu soacrele? Sunt intelegatoare, va ajuta sau cauta mereu sa va corecteze in tot ceea ce faceti, inclusiv in probleme legate de cresterea copilului?

mami - suntem cu tine din prima clipa

hi hi hi,eu chiar ma gandeam zilele astea la ce fel voi fi eu k soacra:)))))))
toate sustinem sau macar speram ca vom fi mai bune decat soacrele noastre,dar eu simt ca nu voi fi cu nimic mai prejos decat soacra mea,care e poama acra,dar macar o sa incerc sa fiu altfel dak nu uit pana atunci luata de valul vietii:))))
soacra mea e aiurea,nu vb cu ea decat f rar si asta pt k e dificil.
nu are ceva cu mine,ci cu toata lumea inclusiv cu mine
am incercat toate metodele de "imblanzire"dar nu am reusit,asa ca,m-am bat batuta si acum sunt mai bine 6 luni de cand nu ne-am vazut
sincer...mai bn fara a mea
celor care au soacre bune,felicitari!

Daruieste fara sa astepti nimic in schimb!

marţi 15 ianuarie 2008 la 16:39
lasat batuta*
scz de greseala:(

marţi 15 ianuarie 2008 la 16:40
soacra mea..ce sa spun?!nu e nici prea rea,nici prea buna...daca ne vedem bine,daca nu,nu...se bucura cand ne vede dar nu ne duce dorul...pe Stefan nu l-a vrut,acum cand mergem la ei e bine,ii e drag dar cam atat...ce mai,ori cu ea ori fara ea cam tot aia este...
marţi 15 ianuarie 2008 la 16:49
soacra mea are un suflet fooooooooooarte mare dar,sa te fereasca dumnezeu de gura ei!pe mine nu m-a suportat niciodata pt ca am avut un conflict la inceputul relatiei mele cu cristi si asa am ramas si acum" personan non grata".moare de dorul lui ianis dar nu a avut niciodata grija de el,si lista poate continua..........

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

marţi 15 ianuarie 2008 la 17:02
nici eu nu ma iubesc cu soacra mea,timp de 5 ani nu am avut prea multe tangente cu ea asta pentru ca ne-am certat foarte rau,acum ce sa zic eu o las in pace ne vizitam doar asa ca sa nu spunem ca nu mergem la ei,pe cea mica ei spun ca o adora dar nu se vede,sa vedem cum se vor purta cu bebe cand va sosi pe lume,sunt singurii ei nepoti pe care ii are si o sa-i aibe vreodata.Si eu as avea multe de zis dar m-am obisnuit cu situatia ma bucur ca sotul meu nu pleaca urechea la rautatiile ei,si pe ea asta o oftica cel mai tare,dupa spusele ei il tin sub papuc.
marţi 15 ianuarie 2008 la 17:08
OOOOO, daca e sa vb despre soacra-mea.....E bine de cele care nu le vedeti prea des, dar eu stau cu ea......O sa ne mutam anul asta, dar sotul meu vrea tot aproape de ei, "ca ne mai ajuta" (copil singur la parinti). Soacra-mea este o prefacuta. Cine nu a stat cu ea zice ca e o femeie super, dar sa te fereasca D-zeu sa nu faci cum vrea ea. Plus ca nu cunoaste limitele intimitatii....
marţi 15 ianuarie 2008 la 17:09
fetelor,stiti la ce ma gandesc eu?
oare cum o sa fim noi ca soacre mai ales mamele de baieti!eu ce sa va spun,ianis are 7 luni si deja sunt sufocanta!sa nu cada,sa nu se loveasca 'mama ai grija ca de ochii tai" si tot asa.....

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

marţi 15 ianuarie 2008 la 17:23
dar cu tata socru?ca eu cu el am cele mai multe probleme....
marţi 15 ianuarie 2008 la 17:25
ianni eu o sa fiu soacra de baiat si tocmai ce am zis mai sus k nu o sa fiu mai prejos de soacra-mea sau de alte soacre acre
imi iubesc pustiul de moooor si nu promit sa fiu o soacra buna pt nora mea,dar promit sa incerc:))

marţi 15 ianuarie 2008 la 17:26
:))))))))
tare de tot neli...eu nici nu-l cunosc,desi locuim in acelas oras;))

marţi 15 ianuarie 2008 la 17:27

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Brancoveanu, pret 58.500 Euro Detalii...
  • Vand casa, 4 camere, zona Aparatorii Patriei, pret 75.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Iuliu Maniu, pret 52.725 Euro Detalii...
vineri 3 septembrie 2010 la 23:05

Ultimele comentate:

Cele mai comentate: