Forum : despre familie : Familia si timpul liber-idei

Soacre dificile

admin_comunitate

admin_comunitate

postat: marţi 15 ian 2008 la 16:33
11961 vizite, 136 raspunsuri, »
Dragi mamici,

cum va intelegeti cu soacrele? Sunt intelegatoare, va ajuta sau cauta mereu sa va corecteze in tot ceea ce faceti, inclusiv in probleme legate de cresterea copilului?

mami - suntem cu tine din prima clipa

Am incercat sa fac tot timpul in asa fel ca lucrurile sa mearga bine in relatia cu soacra-mea,dar recunosc ca nu am avut nici un succes in ceea ce o priveste.Mai rau e ca nici sotul meu nu se topeste dupa ea.In ceea ce priveste copilul, chiar ma bucur ca nu prea o intereseaza,cu toate ca imi reproseaza tot timpul ca nu il ducem sa stea cu el, de parca ea nu se poate deplasa.

joi 11 februarie 2010 la 13:18

Din fericire pt noi,soacra mea este o femeie de nota 10,ne intelegem foarte bine,ne-a ajutat cand si cum a putut.Nu s-a bagat niciodata intre mine si sotul meu,nu a incercat sa-mi dea sfaturi.Si a fost de acord cu mine intotdeauna de modul cum imi cresc copiii,chiar m-a laudat.Iar pe copii ii iubeste enorm,ii viziteaza cat de des poate si niciodata nu vine la ei cu mana goala.

Lilypie - (70hB) Lilypie - (984U)

joi 18 februarie 2010 la 19:02

buna fetelor soacre dificile hm dar ce ziceti de parinti dificili si de socrii dificili. Eu am avut probleme cu mama de mica si tata mai mult facea ca mama decat sa face ce vrea el si in prezent nu ma inteleg decat asa de fatada adica ceau ce mai faci si gata.iar cu soacra in fata pa pupa pe la spate ma sapa iar socrum o nu vreau sa vb ca e mai rau deoarece ii place bautura.Socrele si aratat colti cand sotul meu a plecat dincolo sa lucreze pe o perioada scurta si eu lucram aici bine inteles stateam cu socrii.dupa ce ca lucram la o pizzerie de la 8 dimi pana la 3 dimi ajungeam la 4 acasa vaceam un dus manca si somn pana la 7 cand iar la lucru ea ma barfea ca nu fac nimik ca sunt o putoare la sotul meu care nu imi zicea nimik ca sa vad cand se intoarce ca se schimbase total fata de mine si am avut o perioada numai certuri ca el credea tot ce zicea mama deh erea mamos ......Da i am scos eu pe mami din cap am avut o cerata mai nasoala si am vrut sa plec.... bine nu la mama ca nu vroiam sa o vad si sa toraie la cap cu ale ei ca oricum ii parea bine ca sufar.....mi am impus punctul de vedere m am descarcat sufleteste am zis tot ec am gandit despre ce face ae pe la spatele meu si cum o crede pe masa eu imi faceam bagajele sa plec .... cand ma vazut asa hotarata nu ma lasat sa plec de a doua zi sa schimbat si intr o saptaman am plecat di casa socrilor la niste prieteni .....bine inteles ca la soacramea nu ai convenit si au ramas masca cum de sa schimbat baiatul lor peste noapte ....dupa o scurta perioada am plecat din tara si de atunci am fost f fericiti dupa ce am fost numai noi doi si a cerut scuze si a zis ca am avut dreptate ca eu nu sunt asa cum zicea soacramea .DAR problema cu soacra nu se termina aici ca ramn gravida si vine timpul sa nasc am nascut in tara eu stateam la noi in aprtament ac ne cumparaseram intretimp iar sotul lucra inca in strainatate vazand socrela ca eu sunt singura in aprtament ma urmarea si verifica si posta sa vada cine imi scrie ,facturile cat platesc sa dee raportul la baiat ca stric prea multi bani....ADICA CEVA DE GENUL EA STA SI BAIATUL MUNCESTE....in fine am nascut maicamea ma tampit ca ea vroia sa fac numai ce zicea ea si comenta la orice imi mai zice unul si altu si daca vroiam s afac ceva nu ii convenea socramea a tacut oprioada cand a vazut ca mama se tine atre a inceput si ea pe capul meu deci eu prospata mamica stresata pana peste cap si m am inervat si le am intreabat <daca ele stiu ec vreau eu pt copilul meu ?> mama sa suparat ca iam zis sa ma lase sa iau decizile cu sotul meu si dada e bine ok daca nu data viitoare nu se mai intampla .....in fine baietelul meu eu am avut si am grija de el dar nu m am simptit bine dapa ec am nascut si a venit soacramea cica sa ma ajute si nu mai probleme dupa ce la inceput ea zisese ca ii este frica sa iei copilul in brate dupa un timp la luat dar erea sa mil omoare in timp ce ma facut si eu 5 minute dus si adoau erea sa i raupa o manuta ca bebelu erae pe spate si ia venit sa vomite si ea la luat de o manuta credetima ca nustiu cum de nu am scoso atunci pe uasa afara i am sis la sot nici lui nu ai convenit dar ii cam luat putin aparea ca a uitat decand la crescut pe el dar cand ma vazut serioasa sa laut de ea nu trece mult si vine racita la mine si imi imbolnaveste copilu si imi rade in nas ac zice ac ca nu sunt raciti adica amandoi erea si au venit in vizita la mine dupacare am tras 2 sapta cu injectii si am platit sa vina acasa sa le faca si ea a zis ca nu vine la mine s anu mai zic ca ei il imbolnavesc dupa putin tim il striga cutu cutu care a pus capac si m am certat cu ea rau de tot pana a venit iubi sa ne ieie inapoi in uk nu avenit la mine decat inainte cu cateva zile doar de ochi baiatului ei si in fata se purta frumos la spate facea ce vroia .Eu am fost buna ca ii explicam ce e bine pe copil sa facem si daca nu faceam bine ii explicam ea ma aproba in fata dar cand intorceam capul gata ca si cum vb cu pereti de cand m am certa rau cu ea nu mai comenteaza nimik bine si iubi sa certat cu ae rau si mi a luat aprarea .Asa ca fetelor eu sunf o femei iubita ff mult de sot .si ff fericita dar numai ca m am impus cand a fost momentul asa ca nu pierdeti ocazia si faceti ce simtiti ca este bine pt voi si viitorul vostru ca altfel soacrele va sapa pe la spate cam at am avut de zis pupik

vineri 2 aprilie 2010 la 01:50

ce pot sa spun despre soarca mea....ii plac petrecerile, isi iubeste sorele, nepotii, mama si fratele sotului mai mult decat roice pe lumea asta...nu e o femie rea, dar e cam insonstienta si nepasatoare fata de sotul meu si socrul meu... si ce e mai rau este ca vad zilnic cum se comporta, pentru ca stau cu ei, si ma doare, pentru ca face diferenta mari intre frati... si ce ma mai deranjeaza este ca de fiecare data cand incerc sa vorbesc deva serios cu ea, ea le ia toate ca pe niste glume:)

joi 8 aprilie 2010 la 10:04

Soacra-mea are tendinta sa ma corecteze mereu, ea are ultimul cuvant, si bineinteles, dreptate. sa nu mai spun ca se leaga de ce am prin casa (nu e de calitate, nu e bine pus sau facut, trebuie asa sau altfel). Numai ce zice sau cum are ea e bine.. plus ca ma tot sacaie cu treburi babesti, de cand isi crestea copilul, ca si eu asa trebuie sa fac. A, cireasa de pe tort: ii zice copilului meu "hai la mama" de imi vine sa-i dau in cap. Stie ca ma deranjeaza, dar tot asa zice

marţi 18 mai 2010 la 15:40

soacramea a vandut casa si ne-a dat juma din proprietatea ei k conditia sa stea k noi.......o maree problema k de cate ori are ocazia ne reproseaza k a vandut k nu mai are nimik..si in plus nu ma inteleg k ea delok......o batuta in cap ii zik sa nu mai puna fata p picioare sa o legane ea o pune ii zik sa nu mai dea ceai ea ii da...offf in fiecare acelasi lucru face...dar ce sa faci nu o poti invata akm ..nu pot zice k am soacra buna.....ea e buna cand ii mai dau o tigare sau o bere atunci e cea mai buna...si mai are pretentii cand sta k fata sa o mai cinstesc ...asa k bucurativa fetelor dk stati singure e cel mai bine...soacra mea e o consumatoare intelegeti ce zik..

joi 20 mai 2010 la 10:35

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Berceni, pret 66.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 4 camere, zona Iancului, pret 87.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Snagov, pret 59.000 Euro Detalii...
joi 9 septembrie 2010 la 16:19

Ultimele comentate:

Cele mai comentate: