Forum : despre fertilitate : Cand bebe se lasa asteptat sau despre infertilitate

Vand injectii OVITRELLE

daria2009

daria2009

postat: sâmbătă 17 oct 2009 la 15:24
1076 vizite, 4 raspunsuri, »

Buna! Vand doua injectii OVITRELLE, 210 ron bucata. cele care doresc pot sa imi scrie pe forum sau pe mess.

ovitrelle se gaseste si in farmacii pe baza de comanda pretul e de doar 160 ron e totusi o diferenta

Pastreaza-ti visele vii...Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care credLilypie - (vfra) "Miruna Stefania " [fetita!]

vineri 18 iunie 2010 la 17:01

Iar in ungaria le gasim in 1/2 farmaci la pret de 80 de lei atat costau in 2009...........

Ticker id: 8Fvq

sâmbătă 19 iunie 2010 la 13:42

mda simona, dar eu am postat anuntul cu mult timp in urma cand eu nu le gaseam in romania si mi le-a adus cineva din ungaria....atata mi-a cerut pe fiola...acuma daca e tzeapa asta este...nci decum nu am vrut sa ma imbogatzesc de pe urma lor....k acuma sunt mai ieftine la noi...bravo! ce sa zic?

mersi pt informatie!

duminică 20 iunie 2010 la 19:26

daria, nu am vrut sa fac reclama proasta, departe de mine gandul acesta, am vrut doar ca cele ce cauta aceasta injectie sa stie ca se gaseste si in romania, ca si eu am umblat ca disperata si am plans de cate ori intram intr-o farmacie si mi se spunea ca nu au auzit de ovitrelle, dar se gaseste nu e chiar o raritate, sper ca nu fac reclama, sa stearga admin. daca totusi e reclama, la sensi blu se gaseste.

Pastreaza-ti visele vii...Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care credLilypie - (vfra) "Miruna Stefania " [fetita!]

joi 1 iulie 2010 la 16:49

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Berceni, pret 66.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 4 camere, zona Iancului, pret 87.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Snagov, pret 59.000 Euro Detalii...
joi 9 septembrie 2010 la 16:31

Ultimele comentate:

Cele mai comentate: