Forum : despre fertilitate : Pierderea sarcinii
O durere imensa
Buna,vreu sa v-a povestesc si voua despre cea mai intunecata si nefericita zi din viata mea:27.08.2009 pe la ora 20 simt o durere usoara de burta,mai tarziu ma pun in pat iar durerea continua,nu am dormit deloc si ca sa nu il nelinistesc pe sot nu ii spun nimic.Ma trezesc dimineata nu ma mai durea deloc,am zis e ok si ma rugam la D-zeu ca bebe meu sa nu pateasca nimic,seara la fel incep durerile care erau tot mai mari si la fel ca si noaptea trecuta nu am dormit si de frica ca bebe sa nu pateasca ceva ii spun sotului ca ma doare rau burta,si el speriat imi zice sa mergem la spital(imi era frica deoarece nu fusesem niciodata internata intr-un spital)iar eu ii spun ca nu merg nicaieri si ma rugam neincetata sa nu pateasca bebe nimic,el sa suparat pe mine dar a acceptat decizia mea cu o singura conditie:daca o sa ma mai doara o sa mergem la spital si am zis bine.29.08.2009:seare pe la 21 mergem la sora mea care a doua zi pe data de 30 avea ziua de nastere.toata lumea se distra iar eu mai sa plang de durerea(contracti) ce o aveam.Il rog pe sot sa mergem acasa,cand ajung acasa ma pun direct in pat ca sa dorm ca poate imi trece.Nu am dormit toata noaptea si presimteam ca o sa nasc si vroiam sa stau cat mai mult ca sa nasc in oras la mine daca mergeam la spital stiam ca o sa ma trimita in sibiu la spital si acolo nu aveam pe nimeni care sa vina la mine.Ma dau jos din pat,ma duc la baie,cand ma pun pe wc simt ceva cald si ud,am zis gata asta e am stiut ca nasc,l-am trezit pe sot si i-am spus,s-a imbracat repede si a sunato pe soacramea sa vina cu noi,eu ma rugam intruna ca bebe sa fie bine chear daca e micut si se va naste prematur(aveam 7 luni).Ajung la spiatal ma controleaza o moasa ce era de servici si imi zice ca simte capul bebelusului cheama repede salvarea si ma duce la sibiu,si aud cum ii zicei asistentei care imi facea biletul de trimitere diacnostic:avort in curs,atunci am simtit ca imi acde cerul in cap si pur si simplu nu imi dadeam seama ce se intampla credeam ca visez si ca e doar un cosmar din care o sa ma trezesc,abia atunci cand am iesit din acel cabinet si mi-am vazut sotul plangand si sfasiat de durere atunci am inceput sa urlu si ziceam de ce eu de ce mie?Ajung in sibiu ma duce in sala de nasteri,deja aveam dilatatie maxima,imi da o perfuzie si ma pune la ecograf ,eu disperata intreb:traieste?inca nu mi-am pierdut speranta si credeam ca chear e un cosmar si ca o sa ma trezesc.Doctorita imi da un raspuns asa in scarba:nu stiu.Pur si simplu am simtit ca imi iese inima din piept cand am auzit.Dar nu a durat prea mult aceea mica bucurie si s-a nascut fetita mea scuma si draga,nu cum imi doream eu,sanatoasa si vie,s-a nascut fara viata.De aici nu imi mai amintesc nimic,doar ca m-am trezit in salon si avenit o asistenta la mine si m-a pus sa semnez o foaie ca sa imi poata arde fetita.Au trecut 5 luni de atunci dar nu pot sa nu ma gandesc la ea sa nu mi-o imaginez cat de mare si frumoasa era acum si cat de fericita as fi daca ar fi cu mine.Numai voi care ati trecut prin asa ceva puteti sa stiti cum ma simt.Va multumesc ca mi-ati citit povestea.Anca(mama unui ingeras pe nume Szekeli Irma-Karina)
ANCA

gravida81
mi-au dat lacrimile...nu stiu ce sa zic, sunt socata...imi pare extrem de rau...caile lui Dumnezeu sunt necunoscute, el stie mai bine de ce face asta...fetita ta , va fi alaturi de tine in sufletul tau mereu...
www.mamiteiubesc.forum-gratuit.ro
plugaru luiza
este foarte dureros si acum nu imi pot stapanii lacrimile care imi curg parca involuntar, este crud dar asta este realitatea, ti-as fii dorit ca asta sa fi fost doar un cosmar si sa te trezesti si totul sa fie bine, dar nu iti pot spune lucrul acesta, regret enorm ceea ce ti s-a intamplat, dar sa fi optimista sa ai incredere in Dumnezeu, sa te rogi si cu credinta vei putea sa mergi inainte, se spune ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce, iar expresia care ma ghideaza in viata este "ce nu te ucide te face mai puternic", capul sus draga mea....................sunt sigura ca poate nu inteleg prin ceea ce treci, pentru ca eu nu am trecut prin asa ceva, deocamdata eu nu am nici un copil cu toate ca astept sa fiu binecuvantata cu un bebe de aproape 4 ani si inca nu mi-am pierdut speranta, macar iti pot spune ca sunt alaturi de tine, ca as vrea sa imi pot inchipuii suferinta prin care treci, ca as vrea sa fiu umarul pe care sa poti plange, urechile care sa iti auda suspinele, mainile pe care le-ai putea strange in momentele dureroase, ....................dar doar virtual se poate ...........................te imbratisez cu drag, iti doresc multa sanatate, sa dea Dumnezeu sa iti revii si sa poti merge mai departe si poate peste un timp ne vom auzii si vei fi mai senina si optimista............................mult succes in viata draga mea.............. te pooop
anDrEEA
:( of Doamne cat sunt de binecuvantata!! imi pare sincer rau..mi s-a facut pielea gaina..fetita mea e nascuta pe 19.08. ..aveau cam aceeasi varsta acum..imi pare sincer rau :( Dumnezeu sa va aiba in grija.acum aveti un ingeras care va vegheaza !
dEEa
camrynna
Nu am cuvinte .Plang pt . tine si nu itzi doresc decat sa te refaci sufleteste si sa itzi dea Dzeu un bebe cat mai curand .
spring
sigur ca durerea ta e fara margini, dar nu inteleg totusi de ce nu ai mers la medic urgent cand ai simtit prima durere, de ce ai stat 3 zile? sunt convinsa ca nu asta vrei sa citesti, nu vreau sa te intristez si mai mult, dar as vrea ca si alte femei care pot trece prin asta sa inteleaga ca atunci cand esti insarcinata trebuie sa faci ce e mai bine pentru copilul tau, nu doar pentru tine. Condoleante. Sper ca Dumnezeu sa iti dea puterea sa mergi mai departe si sa ai o familie fericita.
szekelianca
Multumes din suflet fetelor,va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca ma incurajati.pt spring:nu am mers la medic de teama si crede-ma ca daca stiam ce o sa se intample imi invingeam teama,oricum era tarziu pt ca medicii mi-au spus ca fetita era moarta de o saptamana daca nu mai mult.Va multumesc inca odata.
ANCA
spring
vezi, nu ai spus toate amanuntele, astea pot fi de folos multor femei... plus ca asa risti sa fii judecata gresit. inca o data iti doresc sa ai putere sa treci peste asta, si sa incerci sa gandesti pozitiv, Dumnezeu a avut planurile Sale cu tine si cu bebelusul tau. Fii tare si lupta pentru familia ta!
zyzy30
Am senzatia ca povestea ta e cam trasa de par,iar tu clar doresti a impresiona.In primul rand am sa-ti explic cum sta treaba : ziceai ca au inceput contractiile pe 27 iar tu ai ajuns in spital pe 29 sau 30.Cand ai mers la toaleta ai vazut ceva ud dar nu ai explicat ce?Sange,lichid,cine mai stie?Te plimbi de colo-colo,de pe salvare la spital,cu dilatatie maxima,scrii ca asistenta scrie pe biletul de trimitere avort in curs,desi e incorect fiind vorba de iminenta de avort,dilatatia este maxima ,iar moasa ,in ciuda faptului ca a simtit capul copilului,te trimite pe sectia de gineco.,ti se administreaza o perfuzie,retine ,cu dilatatie maxima,desi nu inteleg la ce ti-a mai administrat perfuzia ,daca dilatatia era maxima,deoarece la perfuzie se apeleaza doar ptr. a a juta colul sa se dilate,la tine nefiind cazul.In fine,medicul,desi iti face eco ,nu stie daca fatul este mort sau nu,desi,in ziua de azi orice medic isi da seama de bataile fetale si-ti spune din start daca fatul e viu sau nu,caci tocmai ecografia este o metoda certa de punere a unui doagnostic.Si,cu tot bla-bla-bla-ul asta,eu nu pot sa te cred!!!Uitandu-ma la profilul tau,observ ca esti nascuta in 1992,deci,ai 17 ani si 5 luni,insa tu vorbesti de sot,de parca ai avea 30 ani.....Avortul descris de tine,face parte doar din imaginatia ta,numai din cartile de specialitate de obstetrica ginecologie ,nu .Pentru cultura ta generala,intr-o iminenta de avort primul simptom este sangerarea,ceea ce la tine a fost absent cu desavarsire,apoi vin si contractiile.Si nu cred ca cineva statea 3 sau 4 zile,cu dureri pelvine(ma intreb cine ar fi atat de rezistent contractiilor uterine),fara sa mearga la medic,de frica spitalului,desi,ma intreb,pana la 7 luni te-a vazut femeia de serviciu dupa scara,si nu medicul ginecolog,dar vii cu baliverne de 2 bani,doar cu dorinta arzatoare de a impresiona.
gravida81
Ok , multumim Detectiv zyzy, doar ca se face ca eu i-am vazut burtica in poze , date pe mess , apoi, am vazut-o la webcam acum 2 sapt..cred ca daca avea copilul il baga si pe el la web nu? Doctorii si asistentele sunt diferiti oriunde mergi..sarcinile, avorturile la fel .
www.mamiteiubesc.forum-gratuit.ro
zyzy30
Gravida,cand ai vazut webcamul acela,ca ea zice ca totul s-a intamplat in august 2009,iar noi suntem in ianuarie 2010,iar tu esti pe forum din noiembrie2009?Nu fac pe detectivul dar nu pot sa nu sesizez anumite aberatii ce se vor a parea reale.Asa este cum spui tu : nu toate avorturile sunt la fel,caci sunt organisme diferite, dar nici simptomele ei nu pot parea reale.Asa ca vindeti castraveti in alta parte.