postat: miercuri 19 aug 2009 la 22:03 933 vizite,
3 raspunsuri,
»
Buna fetelor! Am si eu o problema sper sa nu fie grava! Acum o saptamana am avut ciclul menstrual si am inceput un blister de anti.conceptonale(diane 35) si astazi mi-au venit din nou musafirii...peste anticonceptonale! Ce se intampla? Ce sa fac? Sa intrerup si sa incep alt blister de la inceput , sa le continui sau sa nu le mai iau de loc?Mentionez ca eu sunt in grecia.Va rog sa ma ajutati cu cate o sugestie. va pup.
Nu-i judeca pe altii, doar Dumnezeu are dreptul asta!
buna...
aveam o prietena in italia care tot asa a patit numai ca dupa ce ca i-a venit peste pastile a tinut-o si o luna....in cele din urma s-a dus la medic care i-a prescris un alt tip...explicatia lui a fost cam asa:concentratia de estrogen-progesteron prea mare in comparatie cu ,,nevoile,, organismului...si stiu ca i-a dat ceva mult mai slab
exact asa am patit eu, insa cu yasmin. am mers la medic si mi-a confirmat ca e din cauza Ac si ca o sa treaca dupa ce se obisnuieste corpul cu el. m-a tinut aproape o luna de zile. te sfatuiesc sa mergi la medic daca esti foarte ingrijorata, nimic u se compara cu sfatul lui, dar pana mergi la el ia calciu si vitamine pt ca eu dupa doua saptamani nu ma prea puteam tine pe picioare. mie mi-a dat alchemilla si ergomet si mi s-a oprit cateva zile. cere sfatul medicului totusi
diana-andreea
buna... aveam o prietena in italia care tot asa a patit numai ca dupa ce ca i-a venit peste pastile a tinut-o si o luna....in cele din urma s-a dus la medic care i-a prescris un alt tip...explicatia lui a fost cam asa:concentratia de estrogen-progesteron prea mare in comparatie cu ,,nevoile,, organismului...si stiu ca i-a dat ceva mult mai slab
iuliana13
Din pacate nu am aflat nimic concret pana acum.probabil o sa continui blisterul pana la sfarsit.
Nu-i judeca pe altii, doar Dumnezeu are dreptul asta!
adamandrean
exact asa am patit eu, insa cu yasmin. am mers la medic si mi-a confirmat ca e din cauza Ac si ca o sa treaca dupa ce se obisnuieste corpul cu el. m-a tinut aproape o luna de zile. te sfatuiesc sa mergi la medic daca esti foarte ingrijorata, nimic u se compara cu sfatul lui, dar pana mergi la el ia calciu si vitamine pt ca eu dupa doua saptamani nu ma prea puteam tine pe picioare. mie mi-a dat alchemilla si ergomet si mi s-a oprit cateva zile. cere sfatul medicului totusi
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro