PDA

Versiunea completa : Malformatie Congenitala Cardica-TETRALOGIE FALLOTdulcika_my
30.11.2010, 15:11:38
Dragi mamici,
Sunt mamica unui baietel cu MCC TETRALOGIE FALLOT,operat la varsta de 6 luni,in Spitalul de Cardiologie si Transplant din Tg Mures.Acum va urma o alta operatie dar care va avea loc la Clinica din Germania,condusa de renumitul Dr.Eugen Sandica.
Am deschis acest topic pt a strange toate mamicile care au un ingeras cu probleme cardiace sa poata da sfaturi si impartasii din experienta lor .
Eu personal am aflat de boala puiului meu la varsta de 2 luni,la 4 luni am ajuns in tg mures,iar la 6 luni l-am operat.El nu a fost depista la 4D cu toate ca ar fi trebuit sa se vada aceasta malformatie.Afost un norocos pt ca s-a nascut prin operatie cezariana ,eu avand probleme cu greutatea mare in timpul sarcinii.
Acum la 2 ani si 7 luni,este aparent ub copil normal,se joaca,rade,vorbeste.Un copil normal cu nevoi speciale.

claudia2010
30.11.2010, 15:11:39
Va dorim multa sanatate si sa va faceti bine, seara cand spun rugaciunea cu Ilinca o sa ne gandim la toti copilasii care acum au probleme dar or sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu!Va pupam!

alecsandraa
03.12.2010, 19:33:51
buna.Ma rog din suflet la Doamne Doamne sa iti ajute ingerasu sa scape cu bine,va doresc multa sanatate.va pup

dulcika_my
10.12.2010, 14:23:46
Multumim din suflet pt incurajari,si urari.
Chiar avem nevoie de incurajari.
Ne-am intors acum 2 zile din Germania,si acolo am aflat ca Razvan va trebuii operat din nou in luna martie pt schimbarea valvei pulmonare.
Noi nu stiam ca are nevoie de valva pulmonara pt ca valva lui este dilatata la maxim,iar sangele nu mai este pompat corect din plamani catre inima,stiam de o singura operatie care mai trebuia facuta pt schimbarea petecului de la inima.Acum stim ca vor mai urma cateva operatii.
Sanatate multa.

laurelu100
18.12.2010, 14:00:54
Buna ziua! Si eu am un baietel de 3 ani si 2 luni operat de tetralogie Fallot, la varsta de 8 luni jumate, la Tg Mures. Sunt niste medici minunati acolo, dar din pacate sistemul sanitar din Romania este ingrozitor. Baietelul a avut noroc, si acum este un copil normal. Nu mai ia nici un medicament, este bine. Sa ajute Dumnezeu pe toti copilasii cu probleme sa se faca bine.

dulcika_my
06.01.2011, 17:48:01
imii pare bine sa aud ca baietelul s-a vindecat.e o bucurie enorma;
Baietelul meu are nevoie acum de implant de valva pulmonara,iar operatia nu se poate face in ro.Despre medicii din tg mures,nu pot sa mai spun nimic.Eu sunt furioasa pe ei.M-au mintit.Daca stateam asa nepasatoare si mergeam incontinuare la tg mures la control,copilul meu nu mai avea nici o sansa.Am ajuns in Germania,si in Martie trebuie sa il opereze din nou.Vor mai urma cateva operatii pana ce va fi un copil normal si sanatos.E vioi si plin de viata,nu se vede nimic ca sa iti dea de inteles ca are ceva.Dar ca mama vezi totul.Am observat ca se invineteste din nou cand plange,si asa am ajuns in Germania.

maryaandrei
15.01.2011, 00:03:45
acum 3 zile am aflat si eu ca finutul meu in varsta de o luna jumate sufera de aceasta malformatie. suntem disperati. este inca supus unor examene mai amanuntite. nu stim care vor fi pasii pentru a ajunge la tg. mures.incercam sa intelegem DE CE?

dulcika_my
20.09.2012, 16:07:50
acum 3 zile am aflat si eu ca finutul meu in varsta de o luna jumate sufera de aceasta malformatie. suntem disperati. este inca supus unor examene mai amanuntite. nu stim care vor fi pasii pentru a ajunge la tg. mures.incercam sa intelegem DE CE?
Cum se simte finutul tau maryaandrei?L-ati operat?Este bine?