buna o intrbareadresata mamelor cu experieta si nu numai. Ce stiti despre ceaiul desoc? Mi-a fost recomandat si apoi am cautat pe net ceaiul de soc ca stimuland lactatia. In unele articole apare ca fiind benefic ,in altele nu. Stie cineva de ce? Are efecte negative asupra bebelusului? Mentionez ca bebele meu merge spre 4 luni . multumesc
Rezultate de la 1 la 10 din 12
Subiect: ceaiul din flori de soc
-
27.05.2009, 11:16:41 #1Member
- Inregistrat
- 29.07.2008
ceaiul din flori de soc
-
27.05.2009, 11:16:42 #2Senior Member
- Inregistrat
- 13.07.2010
nona buna sa-ti traiasca bebe!!
eu zic sa intrebi pediatrul. succes
-
27.05.2009, 23:04:21 #3Senior Member
- Inregistrat
- 16.02.2010
ceaiul de soc eu stiu ca e bun la tuse...eu doar atunci l-am folosit.....pt stimularea lactatiei e bun ceaiul de fenicul......la mine a functionat
-
28.05.2009, 17:32:00 #4Junior Member
- Inregistrat
- 28.05.2009
salut, ma aflu in aceeasi situatie cu tine, am un baietel de 3 luni si de la 3 saptamani i dau completare pt ca nu am suficient lapte..tot citesc pe forumuri tot felu de solutii pt stimularea lactatiei, si chiar am dat de cineva care spunea ca a ajutat-o ceaiul de fenicul si soc, eu personal inca nu am incerct cu soc, abia mai scot 10-20 de ml. si degeaba incerc sa ma mulg mai des ca nu curge mai nimic...bafta! ( din ce am incercat pana acum, galacogilul mi s-a parut mai ok, o sa iau din nou poate poate mai creste lactatia)
-
29.05.2009, 11:05:00 #5Senior Member
- Inregistrat
- 13.07.2010
manub buna
la inceput am luat si eu Galactocil granule, dar m-am lasat pagubasa ca o cutie imi ajungea putin timp si era scump, dar vreau sa spun ca daca e sa ai lapte ai daca nu nu, ma dau exemplu pe mine, cand avea fiimea cateva luni, aveam zile in care nici nu mancam si imi bubuiau sanii!
-
29.05.2009, 12:18:09 #6Junior Member
- Inregistrat
- 28.05.2009
buna madalina,
ajung si eu la aceeasi concluzie, ca nu e sa am lapte ca orice incerc tot imi scade lactatia, acum sper doar sa reusesc sa o lungesc inca cateva zile, chiar si 10 ml sa i mai dau, am zile in care ma resemnez si apoi iar ma apuca supararea ca nu mai am laptic...si tot insist si caut solutii...asta este, sper sa creasca mare si sanatos si cu lapte praf. pa pa !
-
29.05.2009, 20:14:34 #7Senior Member
- Inregistrat
- 18.02.2008
mamici eu recomand cu multa incredere ceaiul de soc!!am baut din prima zi decand am nascut si vreau sa zic ca am avut lapte pt trei copii si nu exagerez... imi lua in greutate baiatul peste un kg pe luna in primele luni!!
cat mai multe lichide calde(tip supe de pui ) si ceai si alaptare (pusul copilului la san cat mai des este ff important)cat mai des si ve-ti stimula lactatria garantat!!!
-
02.06.2009, 15:31:15 #8Member
- Inregistrat
- 29.07.2008
Buna din nou , eu am incercat si dupa cateva zile nu pot sa afirm ca e fff mult , efecte asupa bebelului , face un scaun zilnic si eu ies cu scaun de cateva ori pe zi2-3, inainte o data era bine daca ieseam. Partea mai putin placuta e ca elimin prin urina fff mult lichid si nu stiu daca mai ramane ceva pentru Bebica mea.
-
14.12.2009, 23:11:19 #9Member
- Inregistrat
- 01.06.2008
Puteti bea si ceai de chimen, anason, fenicul, marar (eu mai beau din ultimul dar am renuntat la ceaiuri si pastile). Pe langa galactogil se mai gasesc si alte pastile, ca galafor si nutrinatal.Toate sunt bune dar numai daca alaptati la cerere si scoateti biberonul definitiv si irevocabil.Multe femei nu scot cine stie ce cu pompa. Se spune ca, in general, un copil scoate cel putin dublu fata de pompa. Chiar daca tot ce mai reusiti sa scoateti acum sunt 10 mililitri, cum scria o mamica asta-vara. va garantez ca in cateva zile veti ajunge sa alaptati exclusiv. Copilul va suferi de foame daca nu ii dati biberon, iar organismul va icnepe sa faca din nou lapte fiind stimulat de pusul la san al bebelusului. Daca va asteptati sa faceti lapte intre doua biberoane, nu va mai raman nici doua saptamani sa va bucurati de alaptat.
-
16.12.2009, 21:16:34 #10Senior Member
- Inregistrat
- 02.06.2008
Ceaiul de soc,se foloseste mai mult in curele de slabire....Incearca,asa cum au spus si mamicile de mai sus cu ceai de fenicul,chimen...Nu stiu daca ajuta tare mult...fiindca in general,cantitatea de lapte,creste prin stimulare (adica alaptat) si mai conteaza si de echilibrul hormonal pe care-l are organismul...daca acolo in glanda pituitara,exista o cantitate suficienta de hormoni ce sint implicati in alaptat.

Raspunde cu citat