Forum : despre nastere : Am devenit mamica inainte de 2003

Cafeneaua scolii

marciu-georgiana

marciu-georgiana

postat: duminică 30 mar 2008 la 15:30
4187 vizite, 1066 raspunsuri, »
Buna fetelor , cum vad ca pe forumul "am devenit mamica inainte de 2003" nu este nici un topic pt discutii haideti aici.
Pentru inceput , sunt Georgiana am 38 de ani ..copil Ilinca 6 ani din septembrie la scoala..
Voi ce faceti?
cam tarzie ora dar buna!sunt abysi am 26de ani .......copil odette 6ani si vom merge si noi in toamna la scoala.
am inscris-o de o luna la scoala ca am auzit ca nu prea sunt locuri si am vrut sa fiu sigura ca nu pierde trenul de anul asta:)
luni 31 martie 2008 la 01:19
buna mamici de scolarii! ma primiti si pe mine? am 2 printii. fata cl 4 a si baiatu gradi adica 5 ani. nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa ma-i schimbe in programa astia. este f greu sau unde eu nu le-am facut sau profa. este fff exigenta vrea mult de la copii. EU sunt speranta am 37 ani si sunt din bucuresti .eu va doresc succes in noul an scolar si sa fitii iubite.

luni 31 martie 2008 la 20:41
Salutare mamici! Si eu ma numar printre voi .Am 34 ani .Fata are 12,deci in clasa a 5-a. Baiatul e mic. Nici de gradi. Are doar 2 ani,nici aia impliniti.
marţi 1 aprilie 2008 la 17:30
BUNA! sa-ti traeasca si sa te bucuri de ce ai realizat.,sa fi-e sanatosi asta conteazava pup mai vb.

marţi 1 aprilie 2008 la 18:55
Uau in sfarsit vorbim si despre asta! In septembrie si noi, adica Alin, la scoala, clasa I, normala si am emotii o groaza mai ales din cauza faptului ca eu sunt profesoara si ... va dati seama eu vreau ca baiatul meu sa fie cel mai cel din clasa.El saracutul e cam "aiurit" adica nu isi poate canaliza atentia spre ceva.E cu capul in nori dar speram ca isi va reveni repede.Cine are copil mai mare dati sfaturi "incepatoarelor" de clasa I.
joi 3 aprilie 2008 la 17:15
hello! sunt si eu mamica de fetita, diana, de 5 ani si jumatate! noi mergem la scoala abia la anul, dar mi-am inscris copila inca din martie anul asta la scoala. asta ca sa prind si eu un loc la doamna invatatoare pe care am ales-o. mai am un bebe tudor care are 1 an si jumatate. dar si pt el am vorbit deja la gradinita. mare bataie de cap cu locurile astea la unitatile de invatamant!
am uitat sa ma prezint: sunt dida, am 32 ani si sunt din focsani.
joi 3 aprilie 2008 la 17:25
buna dida..ce faci? ma bucur ca mai e o mamica pe aici ,, of la noi bate vantul , eu bantui singura pe aici...chiar nu e nimeni..chiar nu avem nimic de discutat:(?
joi 3 aprilie 2008 la 20:37
BINE ati venit! sa va traeasca si sa avetii succes in sc.pa-i cl a 1a este floare la ureche a 2 a prin al 2-lea trimestu incepe calvaru adica multe ,multe. draga magda. ce fe-l de prof. esti? 1-4 sau . va pup...... asa era si fata cu capu in nori dar sa sti ca nici nu-mi imaginam cum o sa procedez., la inceput. si peurma singura cand venea de la sc. se dezbraca le pune frumos se spala ,mananca se uita la un desen si peurma incepem teme. nu pot sa o pun direct ca nui robot acum face cum crede progamu copilului. succes

joi 3 aprilie 2008 la 20:39
of buna speranta , fiimea intra la scoala in septembrie am destule emotii, ea nu prea are , a zis k nu ii e frica si ca abia asteapta s aisi faca prieteni noi si k ea isi doreste sa citeasca si sa aiba un ghiozdan cu penar stilou etc,etc,.Asta mi-a luat o piatra de pe inima , plus ca o sa merg cu ea in vara sa ii cumpar tot ce ii place si trebuie pentru scoala..
Te pup..tu ce faci? dar copiii?
joi 3 aprilie 2008 la 20:41
BUNA! noi facem bine multumesc de urarii. sa nu te grabestii sa-i cumperi multe caiete ptr. k o sa vazica la sc. ce si cum. in prima zi de ex.. ii cumperi ghiozdan potrivit ii probezi un bloc de desen mic cum aveam noi de,ex.. sa aive loc. ii pui un caiet de tip 1 si cand se-ncepe in prima zi se va face sedinta ce trebui sa luati asa a fost la mine la fata. acum depinde de sc. sau pe la jumatea lui august suni sau te duci la scoala sa intrebi ce si cum ....sau daca o sti pe invatatoare si mai bine daca nu o sti o sa afli la jumatea lui agust cand o sa puna listele cu claseleeeeeeee, si scrie cum o cheama pe invatatoare si te duci la dansa sa o intrebui ce trebui sa cumperi asa am procedat inainte nu era cu netu si nu stiam cum si ce...... asa m-am descurcat eu acum fiecare face cum crede de cuviinta.....tu nu poti decat sa ii ei ghiozdan,penar cu ce trebui sa aive o farfeca de foii k o sa-i trebuiasca un vocabular mic,plastelina, hartie glasata, creponata dar astea o sa-ti sezice la sc. cam cand le trebui eu va doresc succes si sanatate acum la toate le doresc o zi frumoasa.si pup bbbbbbbbbbbbbbbb.

vineri 4 aprilie 2008 la 08:52

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Berceni, pret 66.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 4 camere, zona Iancului, pret 87.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Snagov, pret 59.000 Euro Detalii...
joi 9 septembrie 2010 la 16:25

Ultimele comentate:

Cele mai comentate:

Ultimele subiecte: