Redactia revistei mami ti-a pregatit un ghid complet despre alimentatia copilului de la 0 la 6 ani. Ti-l oferim cu drag si suntem convinse ca-ti va fi un ajutor de nepretuit.
buna !!!!!!!!ma numesc oana si am un baietel dragos de 9 ani ,nascut pe data de 12.08.2000 si o fetita irina nascuta pe 27.09.2009....... as dori sa schimbam pareri si pe tema copiilor mai mari !!!!cum e subiectul scoala!!!!!daca doriti si credeti ca putem sa discutam chiar astept pareri pe acest topic nou!!!!!!!!!sau poate exista deja un topic de genul acesta si eu nu stiu!!!!!!!!!!
postat: joi 28 ian 2010 la 09:47 32 vizite, 1 raspunsuri, »
fiimiu a venit suparat azi de la scoala ca la mate a luat FB si are 3 de B si nu are media FB asa poate se ambitioneaza si va lua semestrul viitor numai FB!!!!!!!!!!
azi am avut sedinta foto!!!!dragos cu irina !!!dragos manca ciocolata si i-a dat si ei .....sugea fiimea!!!!!!!!!binenteles ca eu si dragos eram pe jos de ras!!!!!!!!!!!!
Buna dimineata. Multumesc de aprecieri. Si copiii tai sunt minunati, de altfel toti copiii sunt niste minuni, fruosi si dragalasi, chiar si cand sunt mai mari, noi tot asa ii vedem.
Ca sa vezi, ce coincidenta, da, sunt scorpion, dar am cu ceva ani mai mult, sunt nascuta in 16 noiembrie 1970. Eu sunt din Sibiu dar mi-as fi dorit sa locuiesc in Constanta, iubesc marea enorm.
Si lui Sergiu i s-a intamplat sa mai ia B la matematica (nu prea e prieten cu ea) dar pe urma s-a ambitionat si ia FB ca sa ii iese media FB.
buna ecaterina!!!!!!!!eu am o sora mai mare cu 7 ani nascuta pe 8.11.1971............si ea are 2 copii unul de 18 ani si unul de 11 ani!!!!!!!!!!sunt mariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!(ea sa grabit putin!!!!!!!!!) am avut copilul mare in putina vacanta la bunici si acum acasa iar!!!!!!!!
Ce bine ca ai la cine sa il mai trimiti pe cel mare... Din pacate au nu am unde sa il trimit pe Sergiu, ai mei nu mai sunt iar parintii sotului sunt in varsta si bolnavi. Soacra ma mai ajuta cu ce poate, il ia pe Sergiu de la scoala, mai face cate o mancare si ne aduce, avem noroc ca locuim aproape. Mai am si o cumnata care mai vine si mai sta cu copiii dar asa, doar 3-4 ore maxim, daca trebuie sa mergem neaparat undeva si nu putem sa ii luam si pe ei. In rest, sunt tot cu ei dupa mine, peste tot... Sergiu in vacanta a stat tot in casa, la calculator si la televizor. Noroc ca merge miercurea si vinerea la curs de engleza si mai iese si el din casa ca altfel ar sta lipit de scaunul de la calculator. Cu Miruna suntem in perioada de eruptie a caninilor, asa ca noaptea ne trezim din ora in ora, miorlaie, ii mai dau apa, o mai mangai, iar adoarme, peste o ora repetam procedura si tot asa pana dimineata... Ce sa facem, va trece si perioada asta...
admin_comunitate
ecaterina_cotofan
Hello. De 1999 se poate? Baiatul meu e nascut in 30 august 1999 si fetita in 18 august 2008, deci intre copiii nostri e aceeasi diferenta, de 9 ani.
oana_78
multumesc admin!!!!!!!!!dupa ce am scris mi-am dat seama ca trebuia in alta parte!!!!!!!!!normal k se poate si mamici de copii mai mari!!!!!!!!
oana_78
fiimiu a venit suparat azi de la scoala ca la mate a luat FB si are 3 de B si nu are media FB
asa poate se ambitioneaza si va lua semestrul viitor numai FB!!!!!!!!!!
oana_78
azi am avut sedinta foto!!!!dragos cu irina !!!dragos manca ciocolata si i-a dat si ei .....sugea fiimea!!!!!!!!!binenteles ca eu si dragos eram pe jos de ras!!!!!!!!!!!!
oana_78
ecaterina frumosi copii sa-ti traisca!!!!!!!!!de unde esti???????eu sunt din constanta!!!!!
oana_78
esti scorpion???????????si eu pe 3 noiembrie 1978!!!!!!!!!!
ecaterina_cotofan
Buna dimineata. Multumesc de aprecieri. Si copiii tai sunt minunati, de altfel toti copiii sunt niste minuni, fruosi si dragalasi, chiar si cand sunt mai mari, noi tot asa ii vedem. Ca sa vezi, ce coincidenta, da, sunt scorpion, dar am cu ceva ani mai mult, sunt nascuta in 16 noiembrie 1970. Eu sunt din Sibiu dar mi-as fi dorit sa locuiesc in Constanta, iubesc marea enorm. Si lui Sergiu i s-a intamplat sa mai ia B la matematica (nu prea e prieten cu ea) dar pe urma s-a ambitionat si ia FB ca sa ii iese media FB.
oana_78
buna ecaterina!!!!!!!!eu am o sora mai mare cu 7 ani nascuta pe 8.11.1971............si ea are 2 copii unul de 18 ani si unul de 11 ani!!!!!!!!!!sunt mariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!(ea sa grabit putin!!!!!!!!!) am avut copilul mare in putina vacanta la bunici si acum acasa iar!!!!!!!!
ecaterina_cotofan
Ce bine ca ai la cine sa il mai trimiti pe cel mare... Din pacate au nu am unde sa il trimit pe Sergiu, ai mei nu mai sunt iar parintii sotului sunt in varsta si bolnavi. Soacra ma mai ajuta cu ce poate, il ia pe Sergiu de la scoala, mai face cate o mancare si ne aduce, avem noroc ca locuim aproape. Mai am si o cumnata care mai vine si mai sta cu copiii dar asa, doar 3-4 ore maxim, daca trebuie sa mergem neaparat undeva si nu putem sa ii luam si pe ei. In rest, sunt tot cu ei dupa mine, peste tot... Sergiu in vacanta a stat tot in casa, la calculator si la televizor. Noroc ca merge miercurea si vinerea la curs de engleza si mai iese si el din casa ca altfel ar sta lipit de scaunul de la calculator. Cu Miruna suntem in perioada de eruptie a caninilor, asa ca noaptea ne trezim din ora in ora, miorlaie, ii mai dau apa, o mai mangai, iar adoarme, peste o ora repetam procedura si tot asa pana dimineata... Ce sa facem, va trece si perioada asta...