Redactia revistei mami ti-a pregatit un ghid complet despre alimentatia copilului de la 0 la 6 ani. Ti-l oferim cu drag si suntem convinse ca-ti va fi un ajutor de nepretuit.
buna !!!!!!!!ma numesc oana si am un baietel dragos de 9 ani ,nascut pe data de 12.08.2000 si o fetita irina nascuta pe 27.09.2009....... as dori sa schimbam pareri si pe tema copiilor mai mari !!!!cum
sunt elly,am 34 de ani si am ramas insarcinata in 1993 iar in 1994 februarie am nascut o fetita de 2,850....care acum cintareste 59 kg si este o frumoasa d-soara .Dimineata fac din nou testul,cred ca...
Ei daca va regasiti an acest titlu va invit la conversatii ,eu una recunosc am probleme ,parca nu le mai fac fata , si daca mai sunt ca mine si pot s-a vina cu sfaturi le astept cu mare drag ,an primu...
Hihi , a douaaa!! Va asteptaaaam!!! Cele mai vechi , veteranelor...haideti si pe aici...hai ...inapoi aici...va astept!! MI-E DOR DE VOI!!! Pupici..asta e cel mai reusit topic de pe mami..pupici si multa
Buna fetelor , cum vad ca pe forumul "am devenit mamica inainte de 2003" nu este nici un topic pt discutii haideti aici.
Pentru inceput , sunt Georgiana am 38 de ani ..copil Ilinca 6 ani din septembrie
Ultimele comentate:
mamici cu copii la clasa1
Mamici de 2000-2001
MAMICA LA 19 ANI...IN 1994
Am devenit prima data mamica in 1997 si pentru a doua oara 2007
popular!Cafeneaua scolii (II)
popular!