Forum : despre nastere : Despre prematuri
Ultimele comentate:
-
am nevoie de sfaturi
popular! -
decalotarea la baietei
popular! -
Ai nascut un copil prematur?
popular!170 răspunsuri; 10490 vizualizări duminică 3 ian 2010 22:51 | ana25blandiana | » -
copil de 5 luni
popular!9 răspunsuri; 1483 vizualizări miercuri 16 dec 2009 11:04 | ana25blandiana | » -
despre prematuri
popular!12 răspunsuri; 1876 vizualizări miercuri 16 dec 2009 10:55 | ana25blandiana | »
Cele mai comentate:
-
Ai nascut un copil prematur?
170 raspunsuri popular! -
decalotarea la baietei
31 raspunsuri popular! -
as vrea sa-mi recomandati si mie un neonatolog bun in buc
13 raspunsuri popular! -
despre prematuri
12 raspunsuri popular! -
am nevoie de sfaturi
10 raspunsuri popular!
Ultimele subiecte:
-
am nevoie de sfaturi
10 raspunsuri popular! -
copil de 5 luni
9 raspunsuri popular! -
uter sept(at)
8 raspunsuri popular! -
as vrea sa-mi recomandati si mie un neonatolog bun in buc
13 raspunsuri popular! -
AM NEVOIE DE UN DR.NEONATOLOG URGENT IN BRASOV
6 raspunsuri popular!

vivi73
elenahhe
Din cate stiu eu ar fi trebuit sa apara la ecograf si tomograf dar vezi nu avem de unde sa stim de ce a aparut sau de ce nu tiau zic clar doctorii.
eu sper sa fie sanatos si cu credinta o sa iasa bine.
Succes.
adabarbu
paty_kity001
flore75
paty_kity001
flore75
Alina_C
Buna. Si eu am nascut prematur la 32 de saptamani, bebe a avut 1.900 g si am avut si noi ceva probleme. E adevarat ca prematurii au o dezvoltare mai lenta. Bebe al meu la 7 luni nu putea sa stea bine in fundulet. Am mers la un medic neurolog de la Budimex si ne-a spus ca are un mic retard psihomotor , ceea ce inseamna ca el se dezvolta mai incet. Atunci ne-a recomandat Encephabol si Tonotil N. Tratamentul a dat rezultate foarte bune. La 8 luni statea foarte bine in fundulet, isi tinea sticluta de apa, a inceput sa spuna tata si mama. La 1 an si 2 luni a inceput sa merga singur si sa spuna tot felul de cuvinte. Acum la 1 an si 5 luni e un copil sanatos, vorbaret si cu mult chef de joaca. Eu cred ca ar fi bine sa mai mergi si la un neurolog. Multa sanatate lui bebe .
spring
draga mamica, sper ca intre timp s-au rezolvat problemele cu baietelul tau. poate tie nu iti mai este de folos raspunsul meu, dar le poate fi util altor mamici. referitor la partea cu iritarea si nervozitatea - daca nu se poate face inteles, respectiv nu vorbeste inca, copilul poate avea crize de nervozitate fara a fi alta problema. copilul meu se tavalea pe jos, chiar si pe strada, fiindca nu reuseam sa comunicam cum vroia el. dupa ce a inceput sa vorbeasca, aceste crize au disparut. nici lui nu ii plac locurile straine, cand mergeam undeva la hotel, de exemplu, plangea si arata usa ca sa plecam acasa. chiar si la un an jumatate a facut asa, nu stiu cum va fi cand vom merge iarasi la vara. asa ca, vezi, manifestarile astea le poate avea si un copil normal, la termen, nu numai unul prematur sau suspect de alte boli. Va urez sanatate! M-as bucura sa aud ca sunteti bine!
carmir
eu am nascut prematur la 30 saptamani de srcina si greutatea copilului de 760 grame. nimeni nu ii dadea nicio sansa , am stat 2 luni in spital cu el la galati, a facut toate complicatiile posibile, chiar si o usoara hemoragie cerebrala pe la 6 saptamani, dar, minune, nu a ramas cu sechele, desi toti doctorii ma avertizasera ca vor vi destul de grave. nu dispera, consulta mai multe pareri, sa ai multa rabdare si credinta