Forum : despre nastere : Destainuiri emotionante
momentele dinaintea nasterii au fost cele mai grele
o familie fericita isi doreste neaparat un ingeras care sa le implineasca visele si sa le dea un zambet in fiecare zi.iubesc copiii,orice copil este un inger pentru oamenii mari.m-a binecuvantat dumnezeu cu o minune de copil dar pana sa vina am trecut prin ceva emotii.am aflat ca sunt insarcinata intr-o zi in care parca norocul imi suradea.castigasem ceva bani la un concurs,profesional am primit vesti bune si seara am si 2 liniute pe testul de sarcina.nu stiam ce sa fac,cum sa ma comport,imi doream extraordinar de mult un bebe dar atunci ma blocasem.meritam aceasta binecuvantare de la dumnezeu?cele 9 luni au fost de vis:nu am avut nici un fel de probleme de sanatate cu toate ca am o malformatie la rinichi si se prevedea a fi o sarcina cu probleme.dar nimic.totul a fost excelent doar ca a trebuit sa nasc prin cezariana.medicul m-a programat pe 27 iulie.pana in ultimul moment am pus totul la punct in casa sa fie totul perfect cand il aduc pe bebe.la maternitate am fost insotita de sot,care acum zambea acum pica pe ganduri,cu soacra emotionata ca venea primul nepot si cu finii care ma incurajau tot timpul.nu am avut emotii pana intr-un moment.vine medicul si imi spune ca o sa intru prima in sala de nastere .mai era o viitoare mamica si trebuia sa nastem cu acelasi medic dar nu se putea amandoua in acelasi timp.ma pregatisem sa intru in sala de nastere cand o striga pe cealalta pacienta si intra ea prima.timpul se prelungea,clipele treceau mult mai greu,totul era sufocant.in scurt timp au adus-o de la sala pe mamica .am inceput sa plang si m-am blocat.nu mai vroiam sa ma incurajeze nimeni si nu suportam sa imi spuna nimeni nimic.mangaiam burtica si ma rugam la dumnezeu.ce s-a intamplat?cand au adus-o din sala de operatie era total schimbata,era alba ca varul,se vaita,nu am recunoscut-o pur si simplu.mi-a fost teama dar cand mi-am auzit numele pe hol ca urmez eu am inghetat si mi-am si revenit totodata ca am zburat pana pe masa de operatie cand totul a devenit ca un vis din acel moment.cand m-am trezit vroiam sa-mi vad fetita,eram mamica!am vazut-o filmata pe telefonul sotului care a inceput sa planga cand i-am spus ca este fetita noastra.da!avem o fetita care are 6 luni acum,este sufletul nostru si are nume de floare si de sfant:crina gabriela.ii multumesc lui dumnezeu pentru puterea care mi-a dat-o si pentru faptul ca mi-a trimis acest ingeras.

laura22
Felicitari draga mamica pt floricica voastra scumpa !
http://www.mami.ro/albume-foto/?avpage-albumPages=user&album_pozeFilterBy[created_by]=44277
tutuku8
Dragi mamici, Doresc sa a nunt deschiderea unui centru dedicat gravidutelor si mamicilor. Va invit sa vizitati www.centrul-9luni.ro