Forum : despre nastere : Destainuiri emotionante
sunt o mamica fericita
L-am nascut pe fiul meu in data de 25.06.2009 dupa ce aproape trei luni am stat in pat deoarece la cinci luni si jumatate de sarcina am fost diagnosticata cu iminenta de avort.Au fost cumplite acele saptamani,dar cu gandul ca voi naste o fiinta frumoasa,am reusit sa trec cu bine peste toate(analize,spital,teama,singuratate)si am nascut la 36 de saptamani un bobocel sanatos cantarind 2,890kg.Acum are opt luni si mananca foarte sanatos si e foarte vioi.Am incput diversificarea la varsta de trei luni si jumatate si l-am alaptat cu formula de lapte praf,dar creste foarte repede si ii administrez in fiecare zi vitamina D.Deja ne-a crescut si un dintisor si incepe sa ne "composteze "pe toti din familie.Suntem o familie fericita si iesim in fiecare zi la plimbare,doar cand e vant,nu.Imi cresc copilul cu multa atentie ,ii gatesc separat pentru ca nu am introdus sarea si zaharul in alimentatia lui si nici carnea rosie.Mananca carne de pui,peste,oua,legume verzi,leguminoase,aproape toate legumele si fructele si nu a avut niciodata probleme cu digestia.Am introdus cate un aliment la fiecare patru-cinci zile,pentru a-i observa reactiile,si a fost.ok.Acum stam in fundic si ne jucam,invatam obiectele din jurul nostru si deja stie sa ne arate usa,becul,nasul si stie sa faca "pa"la plecare.Il iubim mult si fiecare zi e o sarbatoare pentru noi.
postat: marţi 9 mar 2010 la 09:05 23 vizite, 0 raspunsuri, »![]()
mami - suntem cu tine din prima clipa

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro