Redactia revistei mami ti-a pregatit un ghid complet despre alimentatia copilului de la 0 la 6 ani. Ti-l oferim cu drag si suntem convinse ca-ti va fi un ajutor de nepretuit.
Sunt mamici care au nascut in 2003?
Eu sunt,si mi-ar placea sa vorbim despre copilasii nostrii care de acum sunt mari.
Sunt curioasa daca merg la gradinita,daca dorm singuri in camera lor,cum se joaca,daca au prieteni.......sunt multe de discutat.
Va astept cu drag!
Buna Ramona,
Sa-ti traiasca fetita! Baietelul meu,Horia,are 4 ani si 8 luni.
Eu in cursul saptamanii intru mai mult seara..deci cam atunci putem vorbii
De unde sunteti?
buna hai si eu pe aici. fetita mea are 4 ani si 8 luni e superba si e foarte desteapta ii place sa comande http://www.mami.ro/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=58612
Buna! noi suntem din Piatra Neamt. eu sunt mamica de februarie 2003 si de aug 2007. Mihnea baietelul meu face 5 ani pe 9 februarie iar Mara va face 6 luni pe 11 februarie. mai vin pe aici ca pe forumul mamici de feb 2003 nu a mai venit nimeni. ne puteti vedea pe http://www.mami.ro/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=61815&noCache=1200749796#comment-18866
va pup. scrie-ti si voi link-uri unde va pot vedea copilasii.
Buna Ana,
Sa-ti traiasca copii!Bine ai venit la ''mamici de mai 2003''!
Exista un topic ''Bebelusul tau,minivedeta zilei''unde poti sa vezi toti bb!
Poti sa-ti inscrii si tu acolo copilul si va aparea la minivedeta zilei!
Pupici
buna fetelor! am fost pe la voi si v-am vazut comorutele. cum e la gradi? Mihnea al meu tocmai a luat un virusel asa ca ne-am aranjat pentru vacanta asta toata familia. ca a luat si Mara raceala. voi sunteti bine?
adinaaslan
Eu sunt,si mi-ar placea sa vorbim despre copilasii nostrii care de acum sunt mari.
Sunt curioasa daca merg la gradinita,daca dorm singuri in camera lor,cum se joaca,daca au prieteni.......sunt multe de discutat.
Va astept cu drag!
ramona.state
adinaaslan
Sa-ti traiasca fetita! Baietelul meu,Horia,are 4 ani si 8 luni.
Eu in cursul saptamanii intru mai mult seara..deci cam atunci putem vorbii
De unde sunteti?
ramona.state
adinaaslan
stoicadana82
a doresc tot biele din lume
ANABRINDUSA
va pup. scrie-ti si voi link-uri unde va pot vedea copilasii.
adinaaslan
Sa-ti traiasca copii!Bine ai venit la ''mamici de mai 2003''!
Exista un topic ''Bebelusul tau,minivedeta zilei''unde poti sa vezi toti bb!
Poti sa-ti inscrii si tu acolo copilul si va aparea la minivedeta zilei!
Pupici
adinaaslan
Aici il poti vedea pe baietelul meu.
ANABRINDUSA