buna seara! sunt fericita mamica a lui Noris-Matei , nascut pe 16 iulie 2004...dispusa sa impartasim impresii...sper ca nu suna a anunt matrimonial!!! va pupik!!
buna dyana!bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul ,noi suntem in octombrie dar te asteptam si pe tine la mamici de 2004 unde sunt toate mamicile cu bb de 2004 indiferent de luna...va pup
Buna si eu am doua fetite dar cea mare Teodora Ioana e nascuta in 21 iulie 2004.E foarte frumoasa,foarte isteata,incapatanata si rusinoasa,iar noi o iubim foarte foarte mult.
buna , sunt mama RUXANDREI ANAMARIA din BACAU nascuta pe 28.07.2004 intr-o zi super calduroasa si va salut cu drag pe toate mamicile de pe forum..........see ya
dyana75
katy_flor26
Don't bother,I'll be fine!
alinamaria15
noi suntem din 25 iulie 2004, crestem frumooos, nu ne place sa papam cam nimic,va pupam
raluteo
Buna si eu am doua fetite dar cea mare Teodora Ioana e nascuta in 21 iulie 2004.E foarte frumoasa,foarte isteata,incapatanata si rusinoasa,iar noi o iubim foarte foarte mult.
raluteo
Nu prea sunt mamici cu copilasi din iulie2004,care sa si intre aici?
ruximiha
buna , sunt mama RUXANDREI ANAMARIA din BACAU nascuta pe 28.07.2004 intr-o zi super calduroasa si va salut cu drag pe toate mamicile de pe forum..........see ya
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro