Redactia revistei mami ti-a pregatit un ghid complet despre alimentatia copilului de la 0 la 6 ani. Ti-l oferim cu drag si suntem convinse ca-ti va fi un ajutor de nepretuit.
Buna seara fetelor! Am vazut ca ati intrebat de noi si am intrat putintel sa va salut si sa va spun ca acum suntem OK dar am fost internate in spital de marti. Am iesit asta seara si mai mergem marti la control.
Am fost marti cu Teo la dr. ca iar mi-a facut febra mare si nu mai vroia sa manace nimic. Cand ne-a vazut ne-a dat direct bilet de internare. Am dus-o la spital mai mult in brate ca era dezhidratata rau si mi-a bagat-o direct pe perfuzii cu glucoza si inca ceva cred ser fiziologic si antibiotice. Am zis ca mor langa ea dar a trebuit sa o tin si a 2 a zi la fel cand i-a luat sange pt.analize. N-am mai plans demult atat cat am plans zilele astea! Acum e mai bine dar continuam cu augmentin pana marti dimineata. Mai tuseste si mai are nasul infundat dar acum mananca mai binisor. Doar ca ne certam ca tot nu vrea sa bea lichide si avem masura un paharut din acela mic de tuica la 15 min. Trebuie sa ajungem la 1 litru jumate pe zi.
Cam atat in rest mai vorbim luni ca trebuie sa ajung pe la serviciu! Am zis sa va spun ca acum suntem OK! Va pup si va doresc un wk-end superb si aveti grija de voi si in special de puiuti!
Denisa La Multi Ani puiului pt. duminica!!! Multi pupici de la Teo!
dobrescu denisa
Buna seara fetelor, eu am ajuns aici deja, asa ca va astept! pupici!
luminitza30
Buna seara fetelor! Am vazut ca ati intrebat de noi si am intrat putintel sa va salut si sa va spun ca acum suntem OK dar am fost internate in spital de marti. Am iesit asta seara si mai mergem marti la control.
Am fost marti cu Teo la dr. ca iar mi-a facut febra mare si nu mai vroia sa manace nimic. Cand ne-a vazut ne-a dat direct bilet de internare. Am dus-o la spital mai mult in brate ca era dezhidratata rau si mi-a bagat-o direct pe perfuzii cu glucoza si inca ceva cred ser fiziologic si antibiotice. Am zis ca mor langa ea dar a trebuit sa o tin si a 2 a zi la fel cand i-a luat sange pt.analize. N-am mai plans demult atat cat am plans zilele astea! Acum e mai bine dar continuam cu augmentin pana marti dimineata. Mai tuseste si mai are nasul infundat dar acum mananca mai binisor. Doar ca ne certam ca tot nu vrea sa bea lichide si avem masura un paharut din acela mic de tuica la 15 min. Trebuie sa ajungem la 1 litru jumate pe zi.
Cam atat in rest mai vorbim luni ca trebuie sa ajung pe la serviciu! Am zis sa va spun ca acum suntem OK! Va pup si va doresc un wk-end superb si aveti grija de voi si in special de puiuti!
Denisa La Multi Ani puiului pt. duminica!!! Multi pupici de la Teo!
Pupici si celorlalti puiuti !!!!
Fatima
Lumi,multa sanatate ! Sanatate tuturor de fapt ca asta conteaza cel mai mult! Si a mea tuseste ,nu prea mult ,sper sa.i treaca repede.
elielis
Fetelor bine v-am gasit in parte a 11 - a a acestui topic!
denisa , LA MULTI ANI ! si multa sanatate lui David!Sa aveti o zi frumoasa si distractie placuta!Sa va bucurati alaturi de el !
Le urez LA MULTI ANI ! si multa sanatate tuturor ce azi isi serbeaza ziua numelui!Distractie frumoasa si o zi cat mai buna!
"Cand ai un copil este ca si cum ai spune : m-am nascut , am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie inmultita."
elielis
lumi , imi pare rau ca ai ajuns pana la urma in spital cu mica ta printesa, TEO!Multa sanatate in continuare !Asteptam vesti de la tine in continuare!
"Cand ai un copil este ca si cum ai spune : m-am nascut , am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie inmultita."
Pescaru
Denisa, La Multi Ani pt David ! Sa creasca mare, sanatos si sa va aduca multe bucurii. Pupam si piticul din burtica !
Anca, mamica Dariei
xcorina
buna fetelor,denisa "LA MULTI ANI!" pentru david sa creasca mare si sanatos.multi pupici de la ina pentru el.
xcorina
lumi ai doresc insanatosire grabnica lui teo si ai trimitem multi pupici din partea noastra.
danaoana
LA MULTI ANI! si multi multi bani lui David!
si cu o mica intaziere, ii urez LA MULTI ANI! si Dariutei!
Oana le trimite cate un puuup mare pe obrajori, lui David si Daria.
danaoana
aaa, si bun gasit in noul capitol!