Forum : despre nastere : Mamici de 2007

Mamici din 2007 (nr.10)

Buna fetelor! M-am gandit sa mai improspatez putin topicul! Va asteptam in partea a-10-a a topicului!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

postat: marţi 8 iul 2008 la 15:35 95399 vizite, 11929 raspunsuri, »
buna;
am ajuns.......
marţi 8 iulie 2008 la 15:38
AA deja avem partea a doua; super; salutari tuturor si toate cele bune; sa speram ca mamicile vor fi mai active aici;

Andrei,micul meu print

marţi 8 iulie 2008 la 15:41
a 10-a am vrut sa zic...

Andrei,micul meu print

marţi 8 iulie 2008 la 15:50
Buna si bine v-am gasit. Sa va spun ce a facut baietelul meu cel mic, Darius ( face luna asta 10 luni). E un nebunatic, nimic nu-i scapa, peste tot se duce dea busilea: imi ceruse David baiatul cel mare apa , i-am adus si apoi am asezat cana pe masuta in sufragerie, cu gand ca cel mic nu va veni la ea. Dar de unde, zgatia m-a urmarit si dupa ce am plecat la calculator el s-a dus frumusel in 4 labute, a dat la o parte o masina camion maricica (asta era piedica de care am crezut ca nu trece) si a luat cana si a rasturnat toata apa ce era in ea. Dupa asta a aruncat si cana , nu-i mai folosea. Noroc ca nu s-a spart.
Acum se baga pe sub masa mea si imi umbla la imprimanta, mare nebunatic. E iute rau, merge dea busilea si tot ce prinde baga in gura, zici ca e aspirator.

Viata e frumoasa, sa avem grija sa o pastram asa!!!

marţi 8 iulie 2008 la 15:53
La voi ce nebunii fac puii?

marţi 8 iulie 2008 la 15:54
bine v-am gasit in partea a 10-a.
asteptam cat mai multe mamici.
marţi 8 iulie 2008 la 16:27
cristinica......daca ar fi sa insir cate nebunii face ianis.......as scrie romane!
noi mergem la vaccin si avem emotii!mari! sper sa iasa bine sa nu fie probleme

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

marţi 8 iulie 2008 la 16:42

hopp si noi, ca faceti mamici?

marţi 8 iulie 2008 la 17:38
Vorba aceea: curaj gaina ca te tai! Treceti voi si peste asta, va face pe voi un vaccin?
Noi ne pregatim sa iesim afara, in parc. Uraaaa!!

marţi 8 iulie 2008 la 17:59
Gata! Am scapat!
am facut in ambele picioruse dtp-ul si act-hibb impotriva meningitei si laringitei.ne mai asteapta peste 1 luna cel in manuta si antipolio si gata..........
noi stam in casa nu avem voie sa iesim:(

marţi 8 iulie 2008 la 19:09

Ultimele comentate:

Cele mai comentate:

Ultimele subiecte: