Redactia revistei mami ti-a pregatit un ghid complet despre alimentatia copilului de la 0 la 6 ani. Ti-l oferim cu drag si suntem convinse ca-ti va fi un ajutor de nepretuit.
Buna si bine v-am gasit. Sa va spun ce a facut baietelul meu cel mic, Darius ( face luna asta 10 luni). E un nebunatic, nimic nu-i scapa, peste tot se duce dea busilea: imi ceruse David baiatul cel mare apa , i-am adus si apoi am asezat cana pe masuta in sufragerie, cu gand ca cel mic nu va veni la ea. Dar de unde, zgatia m-a urmarit si dupa ce am plecat la calculator el s-a dus frumusel in 4 labute, a dat la o parte o masina camion maricica (asta era piedica de care am crezut ca nu trece) si a luat cana si a rasturnat toata apa ce era in ea. Dupa asta a aruncat si cana , nu-i mai folosea. Noroc ca nu s-a spart.
Acum se baga pe sub masa mea si imi umbla la imprimanta, mare nebunatic. E iute rau, merge dea busilea si tot ce prinde baga in gura, zici ca e aspirator.
Viata e frumoasa, sa avem grija sa o pastram asa!!!
cristinica......daca ar fi sa insir cate nebunii face ianis.......as scrie romane!
noi mergem la vaccin si avem emotii!mari! sper sa iasa bine sa nu fie probleme
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Gata! Am scapat!
am facut in ambele picioruse dtp-ul si act-hibb impotriva meningitei si laringitei.ne mai asteapta peste 1 luna cel in manuta si antipolio si gata..........
noi stam in casa nu avem voie sa iesim:(
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
iuli77
am ajuns.......
ANDUTA
Andrei,micul meu print
ANDUTA
Andrei,micul meu print
cristinica45
Acum se baga pe sub masa mea si imi umbla la imprimanta, mare nebunatic. E iute rau, merge dea busilea si tot ce prinde baga in gura, zici ca e aspirator.

cristinica45

Gabriela Chelm
asteptam cat mai multe mamici.
ianni
noi mergem la vaccin si avem emotii!mari! sper sa iasa bine sa nu fie probleme
adinakob
hopp si noi, ca faceti mamici?
cristinica45
Noi ne pregatim sa iesim afara, in parc. Uraaaa!!

ianni
am facut in ambele picioruse dtp-ul si act-hibb impotriva meningitei si laringitei.ne mai asteapta peste 1 luna cel in manuta si antipolio si gata..........
noi stam in casa nu avem voie sa iesim:(