Forum : despre nastere : Mamici de 2008

Bebei de februarie 2008 (partea a 8a)

Bun venit in noul topic.Iaca atashez si lista revizuita cu mamicile si bebeii.Sper sa ramanem la fel de unite si vorbarete ca pana acum.

rautatea_2005 (Mariana,dn.08.08.79) cu bebe Diana nascuta pe 20.01.2008

andreeabsv (Andreea,dn.21.07.88) cu bebe Sofia Ana-Maria nascuta pe 30.01.2008 si bb Francesca Maria nascuta pe 29.04.2009

camy_angel4u (Camelia,dn.20.07.82) cu bebe Clara-Alexandra nascuta pe 30.01.2008

alirosi (Alina Florina,dn.20.03.81) cu bebe Rares Mihai nascut pe 06.02.2008

eleniky (Monica,dn.19.03.76) cu bebe Daria Ioana nascuta pe 06.02.2008

mihaeladanciuc(Mihaela,dn.19.09.77)cu bebe Matei nascut pe 06.02.2008

florance (Florenta Vioaleta,dn.21.12.77)cu bebe Teodora Catalina nascuta pe 13.02.2008

oxana (Roxana,dn.24.02.79) cu bebe Eliza Maria nascuta pe 14.02.2008

nikkyutza (Nicoleta,dn.05.12.1980) cu bb Sebastian Mihai nascut pe 19.02.2008

katrinel_80 (Cristina,dn.20.01.80)cu bb Alex Mihai nascut pe 24.02.2008

maruca (Maria,dn 05.02.79)cu bb Iolanda Maria nascuta pe 29.02.2008

roxinthya (Roxana,dn.07.09.77) cu bb Maria Roberta nascuta pe 29.02.2008

Va poop,Camy si bb Clara

Daisypath - (q7A8)

Lilypie - (6SjQ)

baby development pregnancy calendar

postat: marţi 12 ian 2010 la 21:18 15267 vizite, 738 raspunsuri, »

Buna fetele..desi m-am chinuit sa bolduiesc numele si sa le asez frumos vad ca mi-a postat ca o p...Nu ma mai enervez ca fac riduri..Vad ca nici nu ma lasa sa modific..nush de ce..

Daisypath - (q7A8)

Lilypie - (6SjQ)

marţi 12 ianuarie 2010 la 21:20

salutare, iar sunt februaristele fruncea???? hi, hi, ce-mi place....

vroiam sa va zic ca mi-a iesit o placinta...immm...mama, mama, ce bunuta a iesit.

camy, multumim din inima partidului pentru listuta, ca neuronii nostri sunt varza asa ca e binevenita!

nikki, nu te mai necaji cu salariul, o sa iei si tu si se aduna.

miha, ai putea sa incerci niste chestii, de ex: sa-l freci pe spate, piept si frunte cu crema mentolata vaporise, asa se cheama, e f buna, eu i-am facut asa iolandei si o desfunda f bine. apoi, mai poti incerca sa-i pui macar in somn niste sare calda pe frunte si sa i-o legi cumva-eu i-am pus o bentita de aia elastica, de la mine.asta trage f bine. altceva nu mai stiu, asa, insa ar fi bine sa mergi la un orelist, sa n-auba polipi. nepotu-meu a avut de pe la 2 ani insa nu au voie sa-i opereze asa mici, dar macar stateau linistiti ca stiau ce are. l-au operat acum si e f bine. el de aia sforaia si mai respira si pe gura. stiind ce are, sora-mea nu-l scotea mult afara-sau deloc- in zilele friguroase sau cu ceva vant. ma rog, vreau sa zic ca avea un fel de grija exagerata, cum ii spusese medicul, ca sa evite sa-l indoape cu antibiotice. a dat rezultate la el.

nu stiu ce mai vroiam sa va zic. am uitat. a, da, ma apuc sa-mi fac un referat...da, stiu, e 12 noaptea, da na, acum am timp. a, miha, facem multe, da nu te baza ca e fii-mea inteligenta, eu ma plictisesc ingrozitor de acelasi joc si caut sa diversific....chiar ma gandesc la voi uneori cum reusiti sa supravituiti doar intr-o camera, ca eu simt ca mor uneori de atata rutina si aceleasi chestii pe care la fac cu fii-mea....ma rog, asta e. azi, de ex, i-am zis de vreo 10 ori poezia cu tica-tica-tica...acum o stie perfect! si eu, desigur....:((((

hai va pup.

Lilypie - (NQpD)

Lilypie - (YWYv)

miercuri 13 ianuarie 2010 la 00:03

abia acum un sfert de ora mi-a adormit podoaba!!! eu am intrat un pic, inainte de a inchie compu' sa va zic ca sunt cea mai tanara de pe forum....merci Camy!! in decembrie anul asta fac si eu 2 ani...ce tare !!!!

miercuri 13 ianuarie 2010 la 00:36

Buna noaptea!

Dar parca nu vroiati sa se faca 1000 de mesaje?!!!

Ei bine...e bun si asa...

Noi suntem relativ bine, Diana cu muci de se mai infunda nasul, mai punem picaturi la nevoie(din alea de-ale ei). Maine merge tati sa ii recolteze proba pentru exudat, ca luni nu am putut si medicul e doar 3 zile pe saptamana. Sper ca pana vineri sa ne dea rezultatul. Parca as vrea sa iasa ceva , macar stiu ca ii da medicamente si o sa ii treaca, insa daca nu-i iese nimic si ea iar o sa imi raceasca cu rosu in gat....of....nu stiu ce sa mai zic.

E vesela, rade, se joaca, se plictiseste repede, imita tot, se tranteste pe jos, se ascunde, o sperii, nu vrea sa doarma la amiaza decat cu rugaminti si cantece, in schimb si-a schimbat comportamentul la masa, adica papa, sigur e efectul siropului, ca si cel cu somnul, ca la ora 11 baga o ora de somn inainte de masa de la gradi, ca aproape pica leganandu-se pe calutul preferat de acolo. ii dam siropul 20 de zile, parca asa ne-a zis, speram sa tina si in continuare faza cu mancatul.

Data trecuta la medic, am uitat sa va zic, avea 86 cm si 12 kile si ceva...ceva-ul nu l-am vazut bine, dar cred ca pana in 500 gr.

Maruca, iata ca s-a dus un examen, pe copiat, nu conteaza. Bafta la urmatoarele.

Roxy...esti o nebunatica(in sensul bun) cu expresiile tale, am citit de fata cu al meu hihihi, ca el facea nush ce pe la calculator. Spor la treburile de la servici. Nu ne-ai mai zis multe depre Maria.

Nikki, ma bucur ca exudatul vostru e bun si ati scapat. Spor si tie la rasfoit pentru servici.Pupic lui sebi.

In curand nu stiu cate or sa mai scrie zilnic....se incep muncile vad.

Alina....nu mai scrii? Sunteti bine?

Camy...ati inceput curatenia?

Miha...sanatate lui Matei...cu crema aia mentolata, mie mi s-a zis ( ca este si aici-vaporum sau asa ceva, o am dar nu retin exact) ca e prea puternica sa ii dau pe piept, sa ii pun pe talpile picioruselor. Si asa este, eu ii puneam pe o batista foarte putina si i-o puneam langa ea,(sau pe manuta langa palma o dadeam foarte putin) insa daca scapam prea multa se ineca cu mirosul, fiind puternic si incepea sa tuseasca. In camera se simtea destul. Ori poate asta o fi mai tare, nush....eu zic sa incerci putina intai, sa vezi cum o suporta.

Oxana, ai fost la medic pentru confirmare si analize? In legatura cu gradinita...eu nu te sfatuiesc nici da nici nu, insa stii parerea mea. Nu zic ca nu te descurci cu 2, insa sigur e oboseala dubla...acum depinde cat de bun o sa fie si bebe. Dar de dormit amandoi odata nu stiu de cate ori o sa se intample...asa ca timp pentru tine...ramane nimic.

Eh...sanatosi sa fie...si mama la fel, o sa poata ea oricum, ca de aia se numeste mama. Cam toate sunt eroine in felul lor.

Maruco...dar iar te gandesti la teste...ca parca nush cand il facusei...il repeti ori ati "muncit" in alta perioada...ca eu is in ceata.

Monico...nu intri sa ne scrii? Ma scuzi ca nu am mai vbit...eram cu fata spre nani.

Florance...nu mai scrii?

Va pup, noapte buna, nu stiu daca am uitat pe careva, daca da... o tuc si mai tare.

SA PROFITAM DE FIECARE CLIPA PETRECUTA CU COPIII NOSTRI !

MARIANA cu DIANA

miercuri 13 ianuarie 2010 la 00:42

Ah...sigur pe Katrinel tre sa o tuc tare, tare...si pe Alex! Pupicei

SA PROFITAM DE FIECARE CLIPA PETRECUTA CU COPIII NOSTRI !

MARIANA cu DIANA

miercuri 13 ianuarie 2010 la 00:50

buna dimineata!

sunt suparata de nu ma vad, am o hemoragie ca niciodata, de aseara a inceput, acum vad ca nu se opreste, cred ca s-a intamplat ceva, ori nu s-a prins zigotul bine si acum se elimina prin menstruatie, ori nu mai stiu...test pozitiv, 2 saptamani lipsa ciclu si acum gata, apare, nu inteleg, sa fi fost doar autosugestie???

intru diseara

Lilypie - (OoB0)

miercuri 13 ianuarie 2010 la 09:15

'neata fetele!

Oxana fugi repede la doctor! Poate nu e chiar asa de grava situatia!

Doamne ajuta sa fie bine!

Lilypie - (CGqY)

miercuri 13 ianuarie 2010 la 11:04

Niky..mii de scz..chiar nush cum am putut fgresi..mia nasol e ca nu pot modifica...eh..lasa..acum nu-i capat de tara.. Roxana..off..fugi la dr...poate nu e tarziu..Si eu cu Clara am patit asa dar am fugit imediat la dr si mi-a salvat-o..Ai lasat tu sa treaca o nopate intreaga asa???!Parca imi vine sa te bat.E f posibil sa fii pierdut sarcina..se intampla la f multe ..mai ales in primele 2 luni e f frecvet.Asta vara nush dc mai tti minte ca am pierdut si eu una numia ca mie de la eko mi-a zis ca se vede ca nu-i prinsa bine..Hai totusi du-te la dr. si nu sta asa...macar stii Mary..asteptam vesti de Diana..tare rau ma oftic cand vad ca e un bebelas bolnav. Roxy..parca ma aud pe mine cand aud expresii dastea..tptusi eu am zis na..sa nu le fol pe aici ca na..Oricum..ma bucur ca esti TU si nu te feresti..Trebuie sa vii la ziua Clarei sa vb in "limba noastra" Va poop fetili..azi am umblat ca o bezmetica sa-mi fac analizele si degeaba...ca nu am mai prins pe nimeni..m-au trimis de colo colo ca pana la urma ala de lua sange a a vut o pb-ma si a trebuit sa plece..si am stat nemancata de la 9 la 11 de miau sarit okii din cap.Acum vreau sa ma intind un pik..ii pun Clarei desene ca vad ca somn nu are si asa reusesc sa ma odihnesc putin. Pupici

Daisypath - (q7A8)

Lilypie - (6SjQ)

miercuri 13 ianuarie 2010 la 12:29

salutare.roxana, ne rugam sa fie bine bebe.sper ca ai fost le medic.poate mai sunt sanse....of...sper din tot sufletul sa fiti bine.va pupamm

Lilypie - (CSTN)

Lilypie - (pTO2)

miercuri 13 ianuarie 2010 la 15:38

of ,mai Oxana! ateptam vesti neaparat....poate ca ati reusit sa salvati sarcina....stau cu gandul la tine de cand am aflat!

miercuri 13 ianuarie 2010 la 17:39

Ultimele comentate:

Cele mai comentate:

Ultimele subiecte: