treb sa va puneti pe treaba prin februarie... eu o sa am atunci burtica, nu gluma. pe de-o parte va invidiez, abstinenta atunci cand dormi in acelasi pat cu sotul nu e lucru usor...
Buna tuturor! Sunt o mamica de iulie dar am venit pe la voi.........poate ma ajutati cu un raspuns...Este cineva in evidenta la dr. Campean de la Municipal, Bucuresti? Multumesc pentru eventualele raspunsuri! Multa sanatate la burtici!
Buna.Intru de mult timp pe forum dar de cele mai multe ori doar citesc.Sunt mamica unui baietel minunat de 1 an si i luna si sunt insarcinata in 6 saptamani.Deci, voi naste in noiembrie prin cezariana. Mi-ar placea sa vb cu viitoare mamici(de noiembrie sau nu) despre diverse probleme.
miercuri 26 martie 2008 la 21:29
salut ! azi e prima oara cand intru pe acest site . voi fi mamica de noiembrie si sunt insarcinata in sapte saptamani .
mi-ar placea sa aflu despre nasterea in strainatate, mai exact, in Italia. daca aveti informatii despre asta sunt bucuroasa sa le aflu. va pup si aveti grija de voi!
mami.mada
florina
ramona.state
getix_vip
ramona.state
getix_vip
ramona.state
ramona.state
amediaconu
mi-ar placea sa aflu despre nasterea in strainatate, mai exact, in Italia. daca aveti informatii despre asta sunt bucuroasa sa le aflu. va pup si aveti grija de voi!
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro