Bunha fetelor,
eu am fost tare ocupata ieri asa ca nu am intrat deloc..am fost la mama sa o ajut la treburi..ca anul asta fac la ea pasca si cozonac,sarmalute,salata..acasa parca abia reusesc sa termin curatenia chiar daca e mic spatiul..azi am reusit sa sterg si eu geamurile la balcon desi nu am facut prea bine sunt ft mari si inalte si chiar si cu scaun abia ajung pana la jumate am luat eu un stergator cu coada dar nu se sterg prea bine..oricum arata mult mai bine decat cu praful ce il aveau.
Azi e ultima zi lui Rares la cresa,iar spat viitoare nu il duc deloc cum sotul e liber ..vom merge la tara la socrii,la nasi in vizita,la mama mea.Ieri a venit iepurasul si al ei la cresa cu fructe si dulciuri,azi astept sa ii aduca si cartea personalizata in care Rares e eroul principal al povestii..sunt tare curioasa cum va fi,mai ales ca va avea si poze cu el.
Zaharina ma bucur ca ai reusit sa ne dai vesti si sper ca ti-a placut tortul...eu tot ma gandesc cum sa il fac pe cel de la 2 ani si ce compozitie desi ma tenteaza sa il fac tot din pere.
Ma tenteaza sa fac totusi si eu acasa o pasca cu ciocolata,acum sa gasesc reteta dupa care am facut acum 2 ani..mama face doar cu branza si aluat din pandispan..care e super gustoasa..tot aluat din pandispan as face si eu la cea cu cioco..acum sa vad in ce dispozitie e Rares maine.
Cristiana imi pare rau de problemele cu jobul..te intelg perfect situatia mea e doar un pic mai diferita..dar ma incadrez in aceiasi"oala" cu tine ca sa zic asa.Eu o sa primesc un raspuns clar abia sapt viitoare.
Konny..ma bucur ca ati iesit si voi afara..cat despre sotul tau poate apucati sa il sarbatoriti in weekend.
Marcela spor la treaba..sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus.
Ruxoc ma bucur ca merge bine lupta cu pampersul..Rares vad ca are o sapt si ecva de acnd noaptea nu mai face in pampers deloc chiar daca bea ceai pe parcursul noptii..
Sanatate si pupici tuturor si Un Paste Fericit ..asta in caz ca nu voi mai reusi sa intru..
Konny, sa stii ca ai avut drepatate mami...zilele astea am fost ocupata ...curatenie, cumparaturi. Dar sunt multumita. Mi-am facut casa luna. Ieri a fost si sor mea pe aici. I-a cumparat prietenul ei un pui de lup....nu va spun ce a facut Edu cu el!!!!!
Sa-l vedeti cat e de zgariat...a baut apa din vasul lui...ii dadea fortat sa manance!!! Saracul catel a fost terorizat!!
Konny, La multi ani sotului tau!!! Sa va traiasca , sa fie sanatosi si sa va bucurati multi ani unul de celalalt!!!
Cristaian, imi pare rau ca ai prb la munca.Dar sunt sigura ca le vei rezolva!!! Tare isteata e Mara~!!!!
Spune deja poezii...si Edu nu leaga 2 cuvinte!!
Bravoo!!
Ruxoc., ma bucur ca ati scapat de pampersi. Noi suntem mai ineceti...adica spune si el, cere...mai si scapa. La somnul de la pranz nu face ,,,dar noaptea si afara musai sa avem pampers,
Dimineata ..la fel, ii explodeaza pampersul. Nu stiu de unde elimina atata apa!!!!!
Iar afara...nu stiu daca nu cere, nu vrea sa-l bag in casa sa -l asez pe olita. Traieste cu impresia ca imtram si nu mai iesim. Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga!!
In casa e ok...sunt multumita de cum a evoluat...si chiar nu amavut mari batai de cap.
Marcela, si eu voi face salata de beof...mi-e pofta!!!
Anita, Sarbatori fericite si voua!!!
Zaharina, dar deja i-ati sarbatorit ziua lui Maty???
anita24
Bunha fetelor, eu am fost tare ocupata ieri asa ca nu am intrat deloc..am fost la mama sa o ajut la treburi..ca anul asta fac la ea pasca si cozonac,sarmalute,salata..acasa parca abia reusesc sa termin curatenia chiar daca e mic spatiul..azi am reusit sa sterg si eu geamurile la balcon desi nu am facut prea bine sunt ft mari si inalte si chiar si cu scaun abia ajung pana la jumate am luat eu un stergator cu coada dar nu se sterg prea bine..oricum arata mult mai bine decat cu praful ce il aveau. Azi e ultima zi lui Rares la cresa,iar spat viitoare nu il duc deloc cum sotul e liber ..vom merge la tara la socrii,la nasi in vizita,la mama mea.Ieri a venit iepurasul si al ei la cresa cu fructe si dulciuri,azi astept sa ii aduca si cartea personalizata in care Rares e eroul principal al povestii..sunt tare curioasa cum va fi,mai ales ca va avea si poze cu el. Zaharina ma bucur ca ai reusit sa ne dai vesti si sper ca ti-a placut tortul...eu tot ma gandesc cum sa il fac pe cel de la 2 ani si ce compozitie desi ma tenteaza sa il fac tot din pere. Ma tenteaza sa fac totusi si eu acasa o pasca cu ciocolata,acum sa gasesc reteta dupa care am facut acum 2 ani..mama face doar cu branza si aluat din pandispan..care e super gustoasa..tot aluat din pandispan as face si eu la cea cu cioco..acum sa vad in ce dispozitie e Rares maine. Cristiana imi pare rau de problemele cu jobul..te intelg perfect situatia mea e doar un pic mai diferita..dar ma incadrez in aceiasi"oala" cu tine ca sa zic asa.Eu o sa primesc un raspuns clar abia sapt viitoare. Konny..ma bucur ca ati iesit si voi afara..cat despre sotul tau poate apucati sa il sarbatoriti in weekend. Marcela spor la treaba..sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus. Ruxoc ma bucur ca merge bine lupta cu pampersul..Rares vad ca are o sapt si ecva de acnd noaptea nu mai face in pampers deloc chiar daca bea ceai pe parcursul noptii.. Sanatate si pupici tuturor si Un Paste Fericit ..asta in caz ca nu voi mai reusi sa intru..
Ana-Maria : mami lui Rares,puiut frumos!
(17.04.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/Anita24
dana82
Hey, ma mai yineti minte .nu?
Konny, sa stii ca ai avut drepatate mami...zilele astea am fost ocupata ...curatenie, cumparaturi. Dar sunt multumita. Mi-am facut casa luna. Ieri a fost si sor mea pe aici. I-a cumparat prietenul ei un pui de lup....nu va spun ce a facut Edu cu el!!!!!
Sa-l vedeti cat e de zgariat...a baut apa din vasul lui...ii dadea fortat sa manance!!! Saracul catel a fost terorizat!!
Konny, La multi ani sotului tau!!! Sa va traiasca , sa fie sanatosi si sa va bucurati multi ani unul de celalalt!!!
Cristaian, imi pare rau ca ai prb la munca.Dar sunt sigura ca le vei rezolva!!!
Tare isteata e Mara~!!!!
Spune deja poezii...si Edu nu leaga 2 cuvinte!!
Bravoo!!
Ruxoc., ma bucur ca ati scapat de pampersi. Noi suntem mai ineceti...adica spune si el, cere...mai si scapa. La somnul de la pranz nu face ,,,dar noaptea si afara musai sa avem pampers,
Dimineata ..la fel, ii explodeaza pampersul. Nu stiu de unde elimina atata apa!!!!!
Iar afara...nu stiu daca nu cere, nu vrea sa-l bag in casa sa -l asez pe olita. Traieste cu impresia ca imtram si nu mai iesim. Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga!!
In casa e ok...sunt multumita de cum a evoluat...si chiar nu amavut mari batai de cap.
Marcela, si eu voi face salata de beof...mi-e pofta!!!
Anita, Sarbatori fericite si voua!!!
Zaharina, dar deja i-ati sarbatorit ziua lui Maty???
Merg si eu langa Edu...
Dana, o mamica fericita...
http://ro.fotoalbum.eu/dana82
Eduard-Nicholas
dana82
Am deschis topic nou.
Va astept LA Mamici de apriile XIII.
Mi-ar placea sa atasez si o listuta cu data de nastere a puiutilor...sa stim cand sa0i felicitam.
Ce spuneti??
Dana, o mamica fericita...
http://ro.fotoalbum.eu/dana82
Eduard-Nicholas
ruxoc
!!!
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro