Redactia revistei mami ti-a pregatit un ghid complet despre alimentatia copilului de la 0 la 6 ani. Ti-l oferim cu drag si suntem convinse ca-ti va fi un ajutor de nepretuit.
Buna seara mamicutelor!Am stat si m-am gandit ca se "apropie"ziua de nastere a fetitei mele...Am pus in ghilimele "apropie"deoarece suntem nascute pe data de 29 februarie 2008......deci la fel ca si anul...
"Cine-l vede pe copil cum creste?Nimeni!...Dar nici mama ,nici tata nu l-au vazut cum creste.El a devenit,in timp.Si-n fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie!" Antoine de Saint-Exupery
creat: vineri 1 ian 2010 01:08 de divkaultimul mesaj
vineri 12 mar 2010 18:46 de georgya26597 răspunsuri;
6832 vizite;
La propunerea voastra am creeat bebei de februarie 7..sper sa fim la fel de active si sa ramanem prietene mult timp de acum in colo.. Va astept la conversatii..Cu drag Camy si Clara
Buna, sunt o mamica cu un ingeras de baietel nascut pe data de 21.09.2008.Mi-ar face mare placere sa vorbesc cu mamici care au nascut in aceasi zi pe ingerasii lor.Pupici
creat: miercuri 12 aug 2009 17:55 de bebemikaultimul mesaj
marţi 17 nov 2009 10:27 de karinabad4 răspunsuri;
461 vizite;
Iaca fetelor ca am facut eu pana la urma partea 6.Adaug si listuta mai jos si va astept sa vorbim la fel de des ca acum si sa fim in continuare la fel de prietene.
Ultimele comentate:
Mamici de aprilie 2008 XII
popular!Prichindei de martie 2008 (VI)
popular!Copilasi de august 2008-cap.2
popular!Bebei de februarie 2008 (partea a 8a)
popular!Bebei de iulie 2008 - partea a IV-a
popular!