Buna Georgeta,si noi incercam de vreo 8 luni dupa ce anul trecut in iulie am pierdut o sarcina la 3 luni,s-a oprit in evolutie pe la 9 saptamani.
Trebuie sa fim optimiste si cu multa,...multa rabdare si bebe o sa vina,si cine stie poate chiar o sa fim mamici de APRILE 2009:))
Pupici!
Noi am pierdut prima sarcina in 2005 (oprita in evolutie la 2 saptamani), a doua sarcina am pierdut-o in noiembrie 2007 (oprita in evolutie la 8 saptamani). Acum asteptam. Problema e ca, dupa ce ca nu pot pastra sarcina, raman si foarte greu insarcinata. Eu sunt cam "sucita". O zi sunt plina de optimism si speranta, a doua zi sunt deceptionata si ma gandesc numai la rau. Azi mi-e bine. Sper pentru amandoua sa fim mamici de aprilie 2009. Te pup!
Eu cred ca am ovulat pe data de 22 pt ca am avut dureri la ambele ovare si temperatura era ridicata.Asa ca daca se prinde luna aceasta am sanse sa fiu mamica de aprilie 2009:)),bineinteles numai daca o sa vrea Cel de Sus.
Te astept cu vesti bune!
Te pupik!
Perioada mea fertila a fost intre 24 si 29. Nu ne mai ramane decat sa asteptam si sa speram ca o sa fie cu noroc. Te pup si imi doresc sa ramanem amandoua aici.
buna.sunt o mamica fericita.am un baiat de 8 ani si voi devenii iar mamica in aprilie.sper de data asta sa fie fetita.va urez din tot sufletul multa bafta si sa deveniti mamici de aprilie.astept vesti
Va multumesc mult pnt caldura cu care ma-ti primit.Cu siguranta vom fi colege.Sunt asa de nerabdatoare sa merg la doctor.Sunt programata maine la ora 15.Sper ca totul sa fie bine.Nu am avut niciodata asa emotii.Am sa revin cu vesti.Pupiciiiii.
printi_liviuta
Vreau si eu un bebe
georgeta74
printi_liviuta
Trebuie sa fim optimiste si cu multa,...multa rabdare si bebe o sa vina,si cine stie poate chiar o sa fim mamici de APRILE 2009:))
Pupici!
Vreau si eu un bebe
georgeta74
printi_liviuta
Te astept cu vesti bune!
Te pupik!
Vreau si eu un bebe
georgeta74
inabubulina
printi_liviuta
Vreau si eu un bebe
georgeta74