Inabubulina iti doresc multa bafta azi la prima intalnirea cu puiutul tau:)).Stai linistita si o sa vezi ca totul o sa fie bine!
Asteptam sa ne povestesi cum a fost.
Te pupik:)*
Buna.Sunt f fericita dar si speriata pe alta parte.Astazi mi-am vazut puiul de 5 sapt.D-na doctor a spus ca totul e bine.Ma trimis sa fac toxoplasma,citomegalovirus,rubeola,hepatita B si C si VDRL.Rezultatele sunt gata peste o sapt.Dar ce e mai rau ca acum pe seara mia curs un pic de singe.Sa fie oare de la eco.transvaginala?Imi e cam teama si nu stiu ce sa fac.Nu am nr de tel al d-nei doctor.Si maine ar trebui sa plec in concediu.Ce ma sfatuiti?Sa merg la un alt doctor sa intreb?Sper ca totul sa fie bine.Revin maine cu vesti.Va pupic.
Draga inabubulina eu te sfatuiesc sa consulti un medic inainte sa pleci in concediu,poate e de la eco. poate nu,nu se stie,mai bine mergi acuma decat mai tarziu.Am mai citit pe forum,si alte mamici au avut scurgeri cam prin saptamana a 6-a.
Iti doresc sa ai parte de un concediu minunat!
Ai grija de tine!Te astept cu vesti.
Pupici;)*
Si eu sper pentru tine sa fie de la eco, dar cel mai sigur e daca te duci sa consulti un medic, sa nu pleci in concediu cu indoieli.
Concediu placut si sa auzim de bine!
Pa!
Buna fetele.Sunt fericita ca am rezolvat totul.Am luat legatura cu o doctora ginecolog si mia dat sa iau 6 pastile pe zi de ultrogestan si 3 de nos-pa.Acum pot sa plec linistita in concediu.Sper ca totul o sa fie bine acum.Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si astept vesti bune si de la voi.Sper,cit mai curind posibil.Va pup dulce.
Ciao fetelor!
La mine ciclul nu mi-a venit si sper din tot sufletul sa nu mai vina!!!!!!!!!Mai astept cateva zile si o sa-mi fac testul.Sunt tare emotionata........si nerabdatoare!
Georgeta tu ce mai faci?La tine cand trebuie sa-ti vina?
Inabubulina sa ai grija de tine si de bebe!
Va pupik!:)*
Pe 12 ar cam trebui sa-mi vina si nici nu-mi fac prea mari sperante ca n-ar mai veni. Nu vreau sa fiu din nou dezamagita. Luna trecuta mi-a intarziat putin si mi-am facut un test de sarcina, care, evident, a iesit negativ. Nu m-am putut opri din plans o zi intreaga. Asa ca astept intai sa-mi intarzie cel putin o saptamana pana cand sa ma gandesc la teste sau la un control medical.
inabubulina- si eu ar trebui sa fiu in 5 sapt (mi-am facut 2 teste si au iesit slab pozitiv) dar la eco nu s-a vazut ffff clar si asa ca mai astept inca o sapt. TU unde ai facut eco. Si de care eco ai facut????
Buna fetele.Bine vam gasit.Am venit aseara din concediu ca nu am mai putut sta.Ma simt f.f.f. rauPoate si de la sarcina dar de la utrogestan si mai rau.Am inceput sa le introduc vaginal,ca nu am mai suportat sa le inghit.Tot concediu lam petrecut in pat.Am primit si rezultatul de la analize.Citomegalo virus a iesit pozitiv si ma trimis sa il fac dinou,iar acum a iesit negativ.Nu stiu ce sa mai inteleg.Marti am sa merg la doctor sa vad ce zice.
printi_liviuta FELICITARI.Ma bucur f.mult pnt tine.Asteptam sa ne spui cum a iesit testul,dar cu siguranta va iesi pozitiv.Te pupic si astept vesti bune
printi_liviuta
Asteptam sa ne povestesi cum a fost.
Te pupik:)*
Vreau si eu un bebe
inabubulina
printi_liviuta
Iti doresc sa ai parte de un concediu minunat!
Ai grija de tine!Te astept cu vesti.
Pupici;)*
Vreau si eu un bebe
georgeta74
Concediu placut si sa auzim de bine!
Pa!
inabubulina
printi_liviuta
La mine ciclul nu mi-a venit si sper din tot sufletul sa nu mai vina!!!!!!!!!Mai astept cateva zile si o sa-mi fac testul.Sunt tare emotionata........si nerabdatoare!
Georgeta tu ce mai faci?La tine cand trebuie sa-ti vina?
Inabubulina sa ai grija de tine si de bebe!
Va pupik!:)*
Vreau si eu un bebe
georgeta74
Pe 12 ar cam trebui sa-mi vina si nici nu-mi fac prea mari sperante ca n-ar mai veni. Nu vreau sa fiu din nou dezamagita. Luna trecuta mi-a intarziat putin si mi-am facut un test de sarcina, care, evident, a iesit negativ. Nu m-am putut opri din plans o zi intreaga. Asa ca astept intai sa-mi intarzie cel putin o saptamana pana cand sa ma gandesc la teste sau la un control medical.
roxy-oxxy
inabubulina- si eu ar trebui sa fiu in 5 sapt (mi-am facut 2 teste si au iesit slab pozitiv) dar la eco nu s-a vazut ffff clar si asa ca mai astept inca o sapt. TU unde ai facut eco. Si de care eco ai facut????
inabubulina
Buna fetele.Bine vam gasit.Am venit aseara din concediu ca nu am mai putut sta.Ma simt f.f.f. rauPoate si de la sarcina dar de la utrogestan si mai rau.Am inceput sa le introduc vaginal,ca nu am mai suportat sa le inghit.Tot concediu lam petrecut in pat.Am primit si rezultatul de la analize.Citomegalo virus a iesit pozitiv si ma trimis sa il fac dinou,iar acum a iesit negativ.Nu stiu ce sa mai inteleg.Marti am sa merg la doctor sa vad ce zice.
inabubulina
printi_liviuta FELICITARI.Ma bucur f.mult pnt tine.Asteptam sa ne spui cum a iesit testul,dar cu siguranta va iesi pozitiv.Te pupic si astept vesti bune
Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro