Forum : despre nastere : Mamici de 2009
Ultimele comentate:
-
Bebei de septembrie 2009
popular! -
Bebei de martie 2009
popular!15464 răspunsuri; 208281 vizualizări joi 11 mar 2010 13:45 | georykutza | » -
Bebei de iunie 2009
popular!7412 răspunsuri; 102477 vizualizări joi 11 mar 2010 13:42 | alina.gaspar | » -
bebei de aprilie 2009 din Timisoara
popular!309 răspunsuri; 3654 vizualizări joi 11 mar 2010 13:42 | alina.gaspar | » -
Bebei de aprilie 2009
popular!
Cele mai comentate:
-
Bebei de septembrie 2009
32543 raspunsuri popular! -
Bebei de martie 2009
15464 raspunsuri popular! -
Bebei de aprilie 2009
12570 raspunsuri popular! -
Bebei de iunie 2009
7412 raspunsuri popular! -
Bebei de decembrie 2009
4360 raspunsuri popular!
Ultimele subiecte:
-
Tatici de septembrie 2009 si nu numai
25 raspunsuri popular! -
Greutatea copilului de 5 luni
14 raspunsuri popular! -
bebe nascut pe 11 mai 2009
48 raspunsuri popular! -
bebei de aprilie 2009 din Timisoara
309 raspunsuri popular! -
Mmmammma
10 raspunsuri popular!

picyyt25
eu as vrea ca bebelu urmator sa se nasca in septembrie mai am o printesa de 8 luni mai e cineva in situatia mea?????
Andreea2006
Salut. Eu sunt oarecum in situatia ta...am fetita de 9 luni si mai asteptam un bb, dar va veni prin aprilie 2009 daca decurge totul bine. Acum am 9 saptamani de sarcina.
Te pup si te felicit ca mai vrei un bb cat mai repede
GLODEAN CRISTINA
Buna fetelor!!!
Daca totul va decurge ok atunci am sa nasc in septembrie 2009., primul copil.
Am facut trei teste de sarcina de sarbatori si toate au iesit pozitive
, mare bucurie ca doar este un copil foarte dorit.Luni sau Marti sper sa reusesc sa merg la ginecolog sa vad ca totul e ok ,ca sa instalat bine sarcina Doamne ajuta.
Mai este cineva care trebe sa nasca in septembrie 2009 si poate a aflat ca minre de Craciun ca e gravida , un cadou mai perfect nici ca se putea.
grizuta17
Buna mamici si viitoare mamici.Sper ca maine dimineata cand imi fac testul barza gold sa va pot da vestea cea mare si sa intru si eu in clubul mamicilor de septembrie 2009. Pana atunci multi pupici si sa visati frumos ca eu nu mai am rabdare si nici somn.
grizuta17
Din pacate a doua liniuta nu a aparut nici macar pal :(. Am facut testul Barza Gold cu 3 zile inainte de ciclu si ar fi trebuit sa apara .Pe el scrie ca afli cu 4 zile mai devreme.
Speram atat de mult!! OFF!! :(
grizuta17
nu mai inteleg nimic.dupa 5 minute nu era decat o linie roza clara, insa tinand testul langa mine dupa 20 de minute a aparut o liniuta roza pala! nu vreau sa ma entuziasmez degeaba ptr ca pe test scrie sa citesti rezultatul dupa max minute.
si totusi....mai sper inca, avand in vedere ca mai am 3 zile pana cand ar trebui sa imi vina CM.Sper ca sa nu fi aparut a doua liniuta ptr ca e prea devreme si nu sunt inca hormonii sarcinii asa puternici.
mami2009
pentru grizuta17
eu cred ca esti insarcinata!
acelasi lucru mi s-a intamplat si mie; mi-am facut testul inainte de Cm si nu mi-a aparut nici macar liniuta roz; l-am repetat la 4 zile de la data la care trebuia sa-mi vina cm si mi-au iesit 2 liniute f intens colorat, f rapid; acum avem 6 sapt; sper sa ne dai si tu vesti bune in curand.
grizuta17
Multumesc de incurajare mami 2009 si felicitari.Tu cand ar trebui sa nasti ?
Eu mai sper inca!Mi-am mai luat azi un test Clear Blue si o sa il fac pe 6 cand ar trebui sa am CM.Ideea e ca nu am nici greturi nici ameteli, insa am avut toata saptamana trecuta dureri de burtica jos (noaptea) si de mijloc si am pofta de dulciuri.Sanii nu ma dor in schimb simt sfarcurile foarte sensibile(un pic dureroase).Am luat de la inceputul lunii decembrie acid folic si tinctura de zmeur, iar pana la ovulatie am luat 2 saptamani si tinctura de branca ursului.In sfarsit...eu mai sper inca.Sper ca in cateva zile sa va pot sa vestea cea mare.Ah ce fericita as fi!
GLODEAN CRISTINA
grizuta : dar cate zile de iatziere ai?conteaza si asta mult
Sa sti ca daca aparea adoua liniuta dupa 10min de la inceperea testului atunci testul nu mai este valid ,hai mai fa unul si vom vedea
grizuta17
Cristina multumesc de incurajari! eu am avut ultimul CM pe 08 decembrie si ar fi trebuit pe 5 ian, adica ieri sa am iarasi CM.Azi ar fi prima zi de intarziere si as putea spune ca am ceva simptome.In primul rand cam toata saptamana trecuta am avut dureri de burtica si de spate, am fost balonata, iar acum de vreo sapt am sfarcurile sensibile insa sanii nu ma dor si nici nu mi s-au intarit.parca as avea si gustul putin alterat dar sper sa nu fie doar autosugestia mea.Imi vine sa intreb pe toate femeile ce au trcut prin asa ceva la ele cum s-a manifestat aparitia sarcinii.Sunt asa de nerabdatoare!!
Cristina tu esti nascuta pe 18 dec? in ce an? am vazut ca te felicitau fetele pe topic. Te intreb ptr ca eu sunt pe 17 dec 1978