Forum : despre nastere : Mamici de 2009

Mamici de baieti 2009

Am deschis acest topic pentru a discuta experiente despre beblusi baieti pentru ca la ei am inteles ca sunt unele probelme in plus fata de bebelusi fetite...adica nescesita o anumita atentie din momentul de cand se nasc pana in momentul cand ei cresc...

postat: marţi 21 apr 2009 la 15:23 11142 vizite, 533 raspunsuri, »

Buna Monika! Eu se pare ca voi fi mamica unui baietel . Trebuie sa se nasca la sfarsitul lunii septembrie 2009.

marţi 21 aprilie 2009 la 15:26

Am tot citit pe unele forumuri si nu numai ca baietei necesita o anumita atentie mai ales in zona genitala, pentru ca din diverse motive se pot naste cu unele mici probleme care trebuie rezolvate inca decand sunt bebelusi.......veniti cu experienta voastra si sa discutam......Va pup

marţi 21 aprilie 2009 la 15:27

Eu abia astept sa citesc din experienta celorlalte mamici..pt ca eu habar nu am. Asa ca abia astept sa apara mamicile de baietei!

marţi 21 aprilie 2009 la 15:30

Si eu astept sa intre si viitoare mamici de baieti ...si cateva cu experienta.........Va astept

marţi 21 aprilie 2009 la 18:45

buna ziua mamicilor si hristos a inviat! si eu sunt o viitoare mamica de baietel care se va naste peste mai putin de 3 saptamani...emotii si griji cat cuprinde...astept si eu sa ne impartasiti dine xperienta voastra pentru ca vom avea nevoie de sfaturi..:)

micha

marţi 21 aprilie 2009 la 20:10

Bine ai venit ........acuma ce parere ai despre a avea un baietel?....sa va spun ceva ......era o mamica care spunea ca fetele sunt mai apropiate de parintii decat un baiat?...oare e adevarat???

marţi 21 aprilie 2009 la 20:14

Poate da,dar din alte pdvdr nu cred ca ar fi bine,mai ales in ziua de azi.Sau la familii mai putin norocoase din punct de vedere financiar,social,etc.. Eu una imi doresc sa am baetel,sa fie puternic,mai tare si fizic si psihic.Cred eu ca va trece mai usor peste unele probleme.Eu am avut o viata grea si nu a dat nimeni doi bani ca sunt fata !. Asa ca in concluzie imi doresc baetel. Succes tuturor viitoarelor mamici din toata Romania,mai ales din Timisoara ca eu sunt din acest oras. Va pup si multa sanatate.

Sam.

marţi 21 aprilie 2009 la 21:27

buna.sunt mami de baietul.alex are 2 luni si e minunea mea.noi am avut o mica prb cand s-a nascut:nu a avut coborat in scrot testicolul drept,dar pana la 2 sapt a coborat,alfel; era grav pt ca la un an trb sa mergem cu el la operat sa-i coboare testicolul pt ca exista riscul de a face cancer.nu pot sa va spun ce fericiti am fost eu si sotul meu cand ne-a zis doctorita ce fam ca a coborat;;)

marţi 21 aprilie 2009 la 21:42

Buna fetelor! Si eu sunt mama unui superb baietel in varsta de aproape 2 luni pe nume Rares!Slava Domnului noi nu am avut nici o problema pana acum si sper sa nu avem nici de acum inainte! Si eu astept parerile altor mamici despre cum e sa ai si sa cresti un baietel!

Lilypie - (xSmd)

miercuri 22 aprilie 2009 la 10:42

Buna..si eu sunt mami de baietel ceva mai marisor..de opt luni..va doresc sa aveti beietei sanatosi si asa cum vi-i doriti voi...

miercuri 22 aprilie 2009 la 10:55

Ultimele comentate:

Cele mai comentate:

Ultimele subiecte: