Mamici de 2009
Tatici de septembrie 2009 si nu numai
Acest topic se adreseaza taticilor din urmatoarele categorii: - pentru cei care isi scrica sotiile: maaaamiiiipunctroooo - pentru cei care nu mai pupa calculatorul ca mami e pe mami.ro - pentru cei traumatizati...
Greutatea copilului de 5 luni
Dragi mamaici,e prima oara cand scriu pe forum si sper sa nu ma fac de ras.Am un baietel de 5 luni si o saptamana care cantareste deja 9600 g si 64 cm.S-a nascut cu 3100 g si 49 cm.Cum vi se pare?Pediatra...
bebe nascut pe 11 mai 2009
buna seara mamicilor...sunt curioasa cati dintre bebeii vostri sunt nascuti in aceeasi zi cu bogdanel al meu?
bebei de aprilie 2009 din Timisoara
Buna! mamici din Timisoara care aveti bebelasi nascuti in aprilie haideti sa ne cunoastem si sa ne impartasim parerile despre cresterea lor, bebele meu s-a nascut in vinerea mare, pe 17 aprilie, la 2 saptamani...
Mmmammma
Buna mamici. Baietelul nostru are 4 luni si 3 zile. De ieri a inceput sa zica mmmammma...mai balbait la inceput dar apoi din ce in ce mai clar....si repeta cand nu sunt langa el. Constientizeaza? Vi s-a...
NAN 1 HA
Buna mamici, daca este cineva din Ploiesti si foloseste pt bebeul lor NAN 1 HA. Am 2 cutii de vanzare. Am cumparat la recomandarea pediatrului laptic din asta acum 1 saptamana...vreo 3 cutii si eu ca...
mamicilor care a-ti nascut natural cu epidurala...as vrea si eu niste sfaturiva rog..
buna mamici..nu stiu ce sa fac..in octombrie voi naste si m-am hoatarat sa nasc normal...problema este k nu stiu ce sa fac....eu as vrea cu epidurala dar aud tot felul de chesti si nu mai stiu ec sa fac...va...
mamici de 2009 cu experienta
acest topic este pentru mamicile care sunt la a doua sau la a trea sarcina.
eu de exemplu am o printesa de doi ani jumate si astept in septembrie un printisor.
voi cum reusiti sa impartiti timpul intre...
bebelusi nascuti pe 5.02.2009?
Buna, as vrea tare mult sa gasesc mamici care au pitici nascuti pe data de 5.02.2009. Puiutul meu a venit pe lume prin operatie de cezariana la ora 11.00 As fi incantata sa cunosc mamici care au nascut...
gravidute din timisoara si bebei de octombrie 2009
buna burtici...eu sunt o graviduta din timisoara si bebicul meu are 31 de saptamani. si 1,966 kg....dpn il avem pe 9 octombrie..va asteptam si pe voi burtici sa vb despre bebei,doctori maternitati si multe...

Ultimele comentate:
Bebei de septembrie 2009
popular!Bebei de martie 2009
popular!Bebei de iunie 2009
popular!bebei de aprilie 2009 din Timisoara
popular!Bebei de aprilie 2009
popular!