Forum : despre nastere : Mamici de 2010

Bebei de IUNIE 2010

Discuta cu alte gravidute care nasc in martie 2010 despre problemele, emotiile si bucuriile tale.

postat: miercuri 7 oct 2009 la 21:47 16556 vizite, 1073 raspunsuri, »

helen, cred ca ai vrut sa spui "gravidute care nasc in iunie 2010" nu in martie 2010.

Oricum, nu mai conteaza ca doar titlul conteaza... Bebei de IUNIE 2010

Eu am deja o fetitza nascuta in iunie 2008 si speram sa avem inca un bb in iunie 2010. Am vrut si pt luna mai dar poate vrea a vina in iunie. Oricum inca nu stiu nimic sigur cu toate ca am mari banuieli ca de data asta e bebe, dar mai astept sa treaca inca citeva zile (sa vedem cit mai rezist) dupa care o sa imi fac un test...

Incet incet sper sa ne adunam cit mai multe si sa povestim desptre ceea ce urmeaza...

miercuri 7 octombrie 2009 la 22:18

va dau de-acuma vestea ca, cu siguratza o sa fiu mamica de iunie 2010. Astept si alte mamici

joi 8 octombrie 2009 la 09:12

Felicitari, Anca! Sa dea DD sa ai sarcina si nastere foarte usoare! Eu sunt o mamica de Ioana de 2 ani si jum si o viitoare mamica de Elena (februarie 2010). Ai o scumpica de fetita care merita un fratior/surioara. Sper sa se alature foarte curand multe partenere de discutii. Multa bafta!

preview photopreview image

Lilypie - (Xoh1)preview image

joi 8 octombrie 2009 la 10:18

Daniela, multzummesc mult! Si tu sa ai o srcina usoara si sa va bucuratzi de copiii vostrii! Pupici

PS. Sintetzi o familie minunata!!!

joi 8 octombrie 2009 la 11:16

ce liniste pe-aici. Chiar nu mai sint mamici de iunie 2010??? Sper sa venitzi cit de curind sa mai povestim...

sâmbătă 10 octombrie 2009 la 12:47

buna Anca. Felicitari. Adevarul e ca ma alaturam mai demult, dar nu credeam ca s-a deschis inca pagina asta :) Eu il am pe Alex, de 11 luni si sunt insarcinata intr-o luna acum. Deci, asteptam mai multe mamici, dar cred ca or sa intarzie sa apara, ca nu toate stiu ca sunt gravide :) Pupici si sarcina usoara

sâmbătă 17 octombrie 2009 la 08:36

Ma alatur voua! Sunt Mirela si astept pe bebe 2! Mai am o fetita Erika de aproape 8 lunite. Eu mai scriu si pe forumul mamici de martie 2009. Ieri mi-au iesit pozitive cele 2 liniute. Mi-am facut programare la doctor si lunea viitoare programata. Sper sa fim prietene sa ne scriem , in aceasta calatorie minunata care incepe!!!

sâmbătă 17 octombrie 2009 la 15:38

Buna Mirela. Felicitari! :) Eu inca nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang :P Ma gandesc ca e prea devreme, de indata ce mai am un baietel de 11 luni, dar sper sa am o fetita. Stiu ca fetitele sunt mai cumintele. Pupici

sâmbătă 17 octombrie 2009 la 18:30

Alina te pup! Sa stii ca si fetele sunt la fel ca si baieteii. Cel putin la mine..e cam la fel. Tot obraznica, nelinistita! Este agitata, dar este si perioada asta nasoala a lor cu gingiile si tot asa!

Al tau , avand 11 luni merge deja? Aveti dintisori ? Te pup dulce!

Doamne ajuta sa avem sarcini frumoase

sâmbătă 17 octombrie 2009 la 20:58

Buna fetele

Eu sunt madalina, am 22 de ani si de curand (sambata mai exact) am facut testul de sarcina si surpriza.... 2 liniute. Sunt foarte bucuroasa. Am vorbit cu medicul de familie ca azi maine sa mergem la gine. Eu am avut ultima mens. pe 10 septembrie.

Felicitari fetelor pentru bb, sa aveti o sarcina usoara si sa aveti mare grija de voi.

Va pup

luni 19 octombrie 2009 la 09:46

Ultimele comentate:

Cele mai comentate:

Ultimele subiecte: