Redactia revistei mami ti-a pregatit un ghid complet despre alimentatia copilului de la 0 la 6 ani. Ti-l oferim cu drag si suntem convinse ca-ti va fi un ajutor de nepretuit.
buna..stiu ca e cam tarziu cu acest raspuns...dar daca vrei sa stii...eu am nascut in 2005....pe atunci destul de bine...cald in saloane, asistente ok...iar la bebe care a fost la T.I., am avut asistente cat se poate de faine, daca stii sa le vb frumos si nici nu trebuie sa le dai bani..cat despre doctor ti-l recomand cu multa incredere pe Podasca Cezar..este un dr tanar dar f. priceput care isi face meseria de placere. ..
Stiu ca este cam tarziu dar abia acum am vazut acest forum.Eu am nascut pe 28.07.2006 la maternitatea din Brasov si am fost foarte multumita .Am stat in acelasi salon cu fetita mea (SALOANELE NUMITE MAMA SI COPILUL)si am avut toate conditiile.Totul era nou si foarte curat.Asistentele foarte atente iar de doctor nu am ce sa mai zic..un adevarat profesionist.Am nascu cu dr.Gliga Flaviu pe care il recomand cu toata increderea.
Si eu am nascut in data de 21.06.2006 la maternitatea din Brasov si totul a fost ok. Nu am avut timp sa imi mai chem doctorul(totul sa petrecut in 10 minute) si am nascut cu dl doctor stagiar Radbita Daniel care a dovedit ca merita sa fie un doctor adevarat.
Ciao, fetelor! Si eu am vazut sub-topicul cam tarziu si chiar am scris despre experienta mea in maternitatea Brasov in "personalul din maternitati". Dar si eu pot spune ca a fost bine, avand ca termen de comparatie maternitatea din Oradea, unde am stat cateva zile, pe perioada cat am locuit in acest oras. Ma refer aici si la aspectul general, la dotari, cat si la personal. Eu trebuia sa nasc cu d-na doctor Dumitrache, dar dat fiind ca Timiuta mea a vrut sa vina pe lume cand hotaraste ea, nu cand avea "programare", adica adoua zi de Paste, iar medicul meu era plecat din localitate, am nascut cu dr. Preda. Atat dumnealui, cat si anestezista, careia nu i-am retinut numele si-au facut treaba foarte bine. Fetelor, poate facem si noi un club al mamicilor brasovence, ce ziceti?
Sunt de acord cu tine Danuticat. Cred ca suntem putine mamici din Brasov pe acest forum. Eu va las id meu : mimisor_bv. Poate vorbim mai multe si la vara ne intalnim in parc cu prichindeii. Ce ziceti?
Si eu am fost multumita de maternitate dar nu de medic...a fost bine cat de cat...si eu am nascut cu Tudorache....acum am schimbat...merg la Bot Amelia...super...multumita...
Buna. Stie cineva unde are cabinet dl dr Podasca Cezar? Am auzit lucruri bune despre dumnealui si as vrea sa merg la o consultatie.
Pana acum am tot fost la diferiti medici, foarte bine titrati, dar de fiecare data am plecat cu un gust amar. Vreau in viitorul apropiat sa am bebe si mi-ar placea "sa ma dau pe mana" unui medic bun, care, in primul rand sa fie OM:)
Va multumesc. O primavara frumoasa!
Buna misha_pitisha! Eu am nascut pe 8 februarie cu dr podasca si intr-adevar e foarte de treaba. Am vazut ca vrei sa stii unde are cabinet.Pai are cabinet si langa maternitate, la ginemedica, sau mai are unul pe str zorilor.....nu stiu exact ce nr are blocul, dar in orice caz e cum intri din str carpatilor.....jos e o farmacie.Daca chiar doresti iti pot da nr de tel de la cabinet si iti poti face o programare.....ca e f aglomerat.Te pup si iti doresc un Paste fericit!
Multumesc frumos pentru raspuns Carmen! Stiu unde este cabinetul pe Zorilor ( cred ca e Gincab, nu? ). Dar voi incerca si la Ginemedica ( la Gincab am fost si la dr. Cristescu dar am avut o experienta mai neplacuta ).
Toate cele bune! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
ali78
mamideingerasi
Myoara
danuticat
Myoara
mamideingerasi
Nelimaria
misha_pitisha
Pana acum am tot fost la diferiti medici, foarte bine titrati, dar de fiecare data am plecat cu un gust amar. Vreau in viitorul apropiat sa am bebe si mi-ar placea "sa ma dau pe mana" unui medic bun, care, in primul rand sa fie OM:)
Va multumesc. O primavara frumoasa!
carmen_27
misha_pitisha
Toate cele bune! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!