postat de Emina Gubandru

Ciuspais de dovlecel

Dovlecelul se curata de coaja si se spala dupa care se da pe razatoarea mare.Intr-o oala se pune dovlecelul ras cu putina apa si ceapa taiata marunt la dinstuit.Dupa ce dovlecelul si ceapa s-au inmuiat, se adauga mararul tocat marunt si usturoiul pisat sau tocat si el marunt.Se lasa putin pe foc pana ce scade apa de tot, dupa care se adauga putin ulei si faina ca pentru un sos, si se subtiaza pe foc cu lapte.Dupa ce capata consistenta(nici prea gros, nici prea subtire) se adauga o lingura de smantana si se mai lasa pe foc cateva minute.Se adauga sare dupa gust si se serveste cald ,de exemplu cu carnita de vita la capac.Pofta mare!

Comentarii:

Nu exista comentarii

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

NOU! Ai un gravatar? Scrie în formular adresa de email asociată, şi comentariul tău va ieşi în evidenţă. (adresa de email nu va fi făcută publică)