Piure de mere si banane (de la 5-6 luni)

Cum procedezi:

Decojeste merele, banana si taie-le in bucati mici. Gateste totul la abur, apoi da prim mixer.

Reteta publicata in Revista Mami

Comentarii:

  • yrynysâmbătă 06 decembrie 2008 la 10:28

    toata mancare care o preparam pt bebe trebuie sa fie cat mai sanatoasa,asadar nu trebuie sa ia contact cu prea multe metale caci oxideaza
    eu sunt adepta pentru razatoarea din sticla
  • Roxxynelasâmbătă 06 septembrie 2008 la 23:24

    aceeasi parere ca si la pireul de portocale cu mere.e mult mai sanatos sa comsumam si noi si copiii fructele in stare cruda.de acord cu razatoarea pentru bebei,am si eu piureul iese f bine cu eceasta razatoare
  • hanansâmbătă 31 mai 2008 la 08:20

    la mine in oras se gaseste in comert o razatoare speciala din plastic cu care de fapt se obtine o pasta fina si zemoasa. eu folosesc aceasata razatoare ,este foarte practica.
  • olivera1975vineri 30 mai 2008 la 21:14

    Eu fac altfel, mai sanatos si cu TOATE vitaminele. Prin fierbere se pierd din vitamine. Decojesti merele si bananele... dai merele prin storcatorul de fructe, iei pireul si il pui in blender, adaugi bananele si sucul de mered... Iasa o pasta moale, foarte fina!!!

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

NOU! Ai un gravatar? Scrie în formular adresa de email asociată, şi comentariul tău va ieşi în evidenţă. (adresa de email nu va fi făcută publică)