Pasii de urmat dupa inceperea travaliului

Bebelusul tau va mai astepta inca o ora ca sa te pregatesti, sa mai verifici o data daca nu iti lipseste nimic din bagaj. Ceea ce iti prezentam este scenariul ideal, acela pe care ar trebui sa-l gasesti in orice spital.

O data ajunsa la spital, dupa completarea catorva formulare, vei fi condusa in sala in sala de travaliu.

Acolo, medicul va controla durata contractiilor si intervalul la care apar; iti va face un examen genital pentru a verifica starea membranelor si a vedea cat de mult s-a dilatat colul, daca s-au rupt deja sau trebuie rupte.

Ti se vor masura pulsul, tensiunea arteriala, temperatura si, din cand in cand, vei di conectata la un aparat care monitorizeaza inima bebelusului tau - pentru a fi siguri ca totul este in regula.

Comentarii:

  • dekko_flory33joi 11 septembrie 2008 la 18:33

    miine ma duc la dr sa vad daca imi da drumul la travaliu ca de 3 zile nu ma simpt prea bine si nu dorm mai deloc am dpn pe 15 sept va tin la curent cer si epidurala
  • ioanapopluni 19 martie 2007 la 14:10

    ceea ce nu mi s-a spus mie despre nastere este ca inainte sa nasti bebelusul apasa rau pe intestinul gros si din aceasta cauza pot aparea hemoroizi care sunt cam durerosi mai ales dupa ce nasti.Si inca un lucru important a fost faptul ca atunci cand nasti este de fapt ca si cand faci treaba mare.Cu aceste lucruri stiute eu am avut mare noroc pentru ca in rest stiam ce ma asteapta stiam ca doare stiam ca trebuie sa imping dar nu stiam cum anume.M-am descurcat destul de bine si cu perfuzia pusa in brat su cu taietura facut de medic si apoi cusuta.Am nascut vineri si luni am fost acasa deja.Si inca ceva important am avut noroc.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

NOU! Ai un gravatar? Scrie în formular adresa de email asociată, şi comentariul tău va ieşi în evidenţă. (adresa de email nu va fi făcută publică)