Forum : despre sarcina : Alimentatia gravidei

Vars tot ce mananc!

anitzu

anitzu

postat: miercuri 27 aug 2008 la 13:04
7381 vizite, 22 raspunsuri, »

Numele meu este Ana, si sunt insarcinata in 7 saptamani. am descoperit ca sunt insarcinata pe cand eram in 4 sapt. totul a fost ok, chiar ma miram ca ma simteam asa de bine, dar de cand am intrat in sapt a 6 ma simt foarte rau, si nu e vb doar de greturile matinale, ci tot ce mamanc in urmatoare secunda vars. nu stiu ce sa mai fac, vars de cate 9-10 ori pe zi, chiar si mai mult.. si am in permanenta o stare de rau. am zis sa incerc cu o perfuzie cu glucoza si cu metoclopramid(sau asa ceva). ce ziceti???

buna.in primul rand trebuie sa te vada un drsi apoi numai el hotaraste ce anume se impune.si eu dupa 7 saptamani mi-a fost destul de rau dar am rezistat.important e sa discuti cu medicul tau problema.multa sanatate.

miercuri 27 august 2008 la 13:11

sa nu iei nici un medicament fara sa dai macar un telefon ginecologului tau.....eu,multumesc lui dumnezeu nu am avut mari probleme..........am avut greturi dar nu asa rau.....puteam sa manancdar eu am avut dureri de burtyk,si mi-am sunat doctorul chiar daca stiam ca am voie sa iau no-spa

gandeste-te la bebe nu la doctor ca il deranjezi...il sunam si duminica dupa amiaza...cred ca m-ar fi omorat daca ar fi putut

http://www.mami.ro/albume-foto/?avpage-albumPages=detail&showAlbum_poze=182310">

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/UCTbm8.png[/img][/url]

miercuri 27 august 2008 la 13:39

buna s-ar parea ca ai o sarcina toxica

nu e f rau insa... asta e pana prin luna a 4 iti va fi rau

se poate sa ma insel

vb cu dr tau despre asta

bafta si sarcina usoara

Cand eram mica voiam sa fiu Dumnezeu , n-am stiut atunci ca voi iubi pe toata lumea si voi fi singura

miercuri 27 august 2008 la 13:47

Ar putea fi o forma de disgravie, daca nu poti sa mananci nimic fara sa vomiti.Dar totusi cred ca fiind sarcina mica e reactia organismului, si te vei adapta.Greturile tin de regula pana in saptamana 14.Si eu vomam non stop, la orice ora din zi si din noapte.Doctorul mi-a zis ca daca ai greturi(oricat de puternice sunt) e bine pentru ca e un semn ca hormonii sarcinii isi fac treaba pe care mai tarziu o va prelua placenta.Multa rabdare, bebe mic merita orice sacrificiu din partea noastra.

miercuri 27 august 2008 la 13:51

bun venit in club...macar la inceput nu ai avut, ai sa te miri, sunt multe mamici care au avut greturi pe toata perioada sarcinii. eu am vomat pana am intrat in operatie...deci...se poate si mai rau:) sfatul meu este sa-ti faci analizele, sa te asiguri ca starile de voma sunt doar din cauza sarcinii si nu exista alte motive si daca testele arata ca esti sanatoasa atunci nu trebuie decat sa mananci mult, eu asa am facut, mancam vomam si iarasi mancam. daca nu reusesti atunci probabil o sa fie necesar sa fii hranita prin perfuzii dar e preferabil sa mananci sanatos. succes si sper ca la tine starile astea sa nu tina chiar pana nasti.

intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa

miercuri 27 august 2008 la 16:26

buna, multumesc de incurajari, sper din tot sufletul sa treaca si partea asta grea cu greturile. din pacate cum o problema nu vine singura.....mai am si eu o rugaminte la voi... sunt foarte deranjata la stomac.ieri am fost al spital si am facut o perfuzie, si speram sa ma simt mai bine, dar nu a fost asa. .... si surpriza azi pe langa varsaturile mele mai am probleme si cu stoamacul. aveti idee daca e ok sa beau un ceai de menta????

vineri 29 august 2008 la 09:23

Buna. 9 luni mi-a fost rau ..am crezut ca mor... Dupa 6 saptamani vomitam si de 20 de ori pe zi .. Am tot sperat ca imi trece dar nu a fost asa... Acum dupa sarcina pot in sfarsit sa merg si linistita cu masina fara sa am 4-5 pungi in care sa vomit la mine. Am zacut primele 3 luni la pat si in rest vomitam dupa mese sau de la mirosuri ... ... Asta este sarcina .. se intampla si asa dar am un baiat sanatos si gras care a avut 4 kg la nastere .. si eu foarte slaba

http://www.aulelectronics.com/ peste 20 de ani experienta in vanzari. vizitati site-ul nostru. Lilypie - (i4cc)

vineri 29 august 2008 la 13:06

poti sa bei ceai de menta ... nu te ingrijora cu stomacul .. mai tarziu o sa te constipi asa ca nici cum nu este bine.

http://www.aulelectronics.com/ peste 20 de ani experienta in vanzari. vizitati site-ul nostru. Lilypie - (i4cc)

vineri 29 august 2008 la 13:08

fructe cat mai multe si legume sunt nr. 1 in recomandarile dr-ior

vineri 5 septembrie 2008 la 19:29

Salut sunt o noua graviduta, de 4 saptamani iar la mine deja au inceput senzatiile de greata sa ma faca sa am insomnii...exita ceva pentru diminuare a senzatiei? Sa incerc cu sirop de lamaie ? Sau?

duminică 14 septembrie 2008 la 16:08

Link Sponsorizat: vanzari urgente pe MagazinulDeCase.ro

• Vand apartament, 3 camere, zona Brancoveanu, pret 58.500 Euro Detalii...
  • Vand casa, 4 camere, zona Aparatorii Patriei, pret 75.000 Euro Detalii...
  • Vand apartament, 2 camere, zona Iuliu Maniu, pret 52.725 Euro Detalii...
sâmbătă 4 septembrie 2010 la 00:42

Ultimele comentate:

Cele mai comentate:

Ultimele subiecte: