01

834 0

Bebelusul tau

Marime: 0 milimetri

Coincidenta. Nu este romantic, dar este o coincidenta ca doar acel ovul a ajuns la maturitate luna aceasta. Si este o alta coincidenta ca doar un spermatozoid va fecunda acel ovul. Aceasta intalnire determina cum va fi copilul tau. Caracterul lui, fizicul si alte trasaturi ereditare sunt create din combinarea genelor spermei lui si a ovulului tau. Este aproape nesfarsita posibilitatea de combinatii. Sunt atat de multe ca pana si gemenii pot fi diferiti unul de altul ca de la cer la pamant.

Tu

Conform metodei gestationale, folosita de ginecologi, prima saptamana de sarcina se calculeaza incepand cu prima zi a ultimei menstruatii. Desi conceptia inca nu a avut loc.
Pentru a avea o sarcina usoara si a aduce pe lume un bebelus perfect sanatos, este bine ca de acum sa-ti modifici putin dieta. In primul rand, trebuie sa incepi sa iei zilnic cate o tableta de acid folic, care ajuta ca bebelusul sa se formeze corect. De asemenea, ai nevoie de cat mai multe si legume.
Poti incepe sa faci si exercitii usoare. Nu uita! Trebuie sa renunti la tigari si alcool. A-ti pregati corpul inainte de a concepe bebelusul inseamna sa ii oferi acestuia un start cat mai bun.

In this article

Join the Conversation