10 motive sa mancati banane

576 0

Cu o valoare nutritiva ridicata, banana este o buna sursa de calorii, fiind bogata in elemente solide, iar continutul de apa e scazut.

Dereglari intestinale. Banana e folosita ca hrana dietetica impotriva dereglarilor intestinale datorita formulei sale usoare. E singurul fruct care se poate manca crud fara a determina aparitia ulcerului cronic.Ea neutralizeaza supraaciditatea sucurilor gastrice. Banana e usor de digerat si un laxativ usor, indepartand simptomele acute si incepand procesul de insanatosire.

Dezinterie. Amestecarea unei banane cu putina sare este un bun remediu in cazul dezinteriei. Bananele coapte sunt foarte folositoare si in cazul dezinteriei la copii, dar acestea ar trebui tocate pana devin crema.

Artrite si guta. Bananele sunt folositoare in tratamentul artritelor si a gutei. E recomandata o dieta de banane doar pentru trei, patru zile. Pacientului i se dau opt, noua banane sa le manance, ori nimic altceva in aceasta perioada.

Anemie. Avand un continut mare de fier, bananele sunt eficiente in tratamentul anemiei. Ele stimuleaza formarea hemoglobinei in sange.

Citeste articolul integral in Click

In this article

Join the Conversation