5 activitati dinamice pentru intreaga familie

1726 0

Fie ca pleci in concediu cu micutii sau ramai acasa cu ei, gandul iti sta doar la relaxare. Ce-ar fi insa daca ai putea sa transformi relaxarea in activitati dinamice, care sa puna in miscare intreaga familie? Va veti distra astfel impreuna si totodata veti fi plini de vitalitate.

Volei pe plaja

Probabil ca deja ai in minte o minge mare si colorata pentru acest sport. Poti sa alegi alt tip de minge, dupa preferinte, important este sa aruncati mingea de la unul la altul pentru a fi intr-o continua miscare. Daca preferati, puteti sa schimbati voleiul pe fotbal, iar mai apoi sa intrati in apa, unde sa continuati jocul cu mingea de la un membru al familiei la celalalt.

Zmeu

Inaltarea unui zmeu este fascinanta pentru cei mici, ca sa nu mai vorbim de miscarea la care sunt supusi atunci cand alearga pentru a-l mentine cat mai sus. Puteti sa cumparati un zmeu de la magazin sau chiar sa il confectionati manual impreuna, important este sa va distrati in timp ce faceti si sport., eventual pe un spatiu cat mai larg si mai deschis.

Biciclete

O plimbare pe biciclete se poate tranforma intr-o adevarata aventura daca alegeti un traseu atractiv. Mami, tati si copilul pedaland reprezinta o imagine a unei familii care iubeste sportul si mai ales adora sa il practice impreuna. Nu uitati de masurile de protectie atat pentru cel mic, dar si pentru adulti.

Intreceri

Copiii au un spirit dezvoltat al competitiei inca de la varste mici, asa ca se vor inscrie cu mare avant in tot felul de intreceri. Alergatul este o activitate placuta si pentru copii, si pentru adulti, asa ca trebuie sa gasiti o modalitate pentru a va intrece intr-un mod corect, lasand la o parte diferenta de varsta.

Plimbari

Ce poate fi mai placut dupa o cina de vara decat o plimbare in aer liber, dupa ce a trecut caldura innabusitoare a zilei? Puteti sa mergeti la pas ori sa va luati rolele pentru a creste nivelul de miscare, important este ca aveti ocazia sa vorbiti despre tot felul de subiecte si sa relationati intre membrii familiei.

In this article

Join the Conversation