A inceput vanatoarea celor mai mici case

177 0


Toate cele 18 camere vor fi eficientizate pana la sfarsitul lui decembrie cu ajutorul echipei de designeri si decoratori IKEA care vor pune la treaba fiecare coltisor neutilizat. Astfel, cei 18 proprietari de spatii mici vor intra in noul an cu mai mult loc pentru vise si veselie.

Lista completa a castigatorilor se afla pe site-ul www.spatiimici.ro. in sectiunea Galerie de pe site pot fi vazute toate incaperile participante in concurs, fiecare categorie inregistrand sute de inscrieri! Printre acestea, se ascund o bucatarie de numai 1,32 m2 si o baie de doar 1,48 m2, cele doua fiind cele mai mici spatii din toata competitia!

Ti-e teama sa deschizi usa dulapului ca nu cumva sa-ti cada toate hainele in brate? In bucataria ta nu mai incape nici macar un ac? Crezi ca ai cea mai mica baie din lume? Toamna aceasta, mic este noul mare!

IKEA a pornit in cautarea celor mai mici 3 bucatarii, 3 bai, 3 dormitoare, 3 camere de zi, 3 garsoniere si 3 camere de camin studenţesc din Bucuresti si din imprejurimi! Noul Catalog IKEA, lansat la 1 septembrie, este instrumentul cu care poate incepe reorganizarea casei, oricat de mica ar fi ea.

Castigatorii vor primi o redecorare completa a spatiului inscris in concurs, pentru ca IKEA cauta mereu solutii functionale care sa puna la treaba in mod inteligent fiecare centimetru patrat din casa.

Intra pe www.spatiimici.ro si inscrie camera pe care ti-ai dori sa o schimbi in sectiunea special dedicata. Spune ce dimensiuni are, trimite o poza si solutia preferata de reamenajare din catalogul IKEA, totul pana la 1 octombrie 2011. Ai sansa de a primi vizita echipei IKEA, iar camera ta va primi un nou suflu si o noua infatisare. IKEA iti transforma visele in realitate, chiar si in spatii mici!

In this article

Join the Conversation