Actrita Scarlett Johansson a nascut o fetita

402 0

Micuţa Rose este primul copil al celebrei actriţe în vârstă de 29 de ani şi al logodnicului acesteia, Romain Dauriac (31 de ani).

Purtătorul de cuvânt al cuplului a anunţat că mama şi fiica sunt bine şi că atât Scarlett, cât şi Romain doresc să menţină discreţia în privinţa vietii lor de familie şi a copilaşului lor.

Cei doi s-au logodit în septembrie 2013 şi anunţul ca Scarlett Johansson este însărcinată a fost facut in martie 2014.

Din filmografia lui Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a colaborat de-a lungul timpului cu regizori celebri: Sofia Coppola – "Rătăciţi printre cuvinte" ("Lost in Translation") – pelicula care i-a adus consacrarea, Woody Allen – "Match Point", "Bomba zilei/ ("Scoop") şi "Vicky Cristina Barcelona", Brian de Palma – "Dulcele sărut al Daliei" ("The Black Dahlia"), dar şi Joel şi Ethan Coen, Michael Bay, Christopher Nolan sau Robert Redford – "Îmblânzitorul de cai" ("The Horse Whisperer") în care a jucat la vârsta de 13 ani. Desigur, o ştii şi din "Girl with a Pearl Earring", "A Love Song for Bobby Long", "The Other Boleyn Girl" sau "Hitchcock". 

Scarlett Johansson a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds şi a avut o relaţie cu celebrul actorul american Sean Penn.

Romain Dauriac este proprietarul unei agenţii de publicitate.

 

In this article

Join the Conversation