Adio, grasime de pe coapse!

697 0

Inainte de a incepe terapia cu Ultralipo, aparatul care distruge grasimea asezata inestetic pe corp, femeile sunt supuse unei diagnosticari pentru a afla date concrete privind excesul de grasime si de apa din organism, tonusul muscular, stadiul evolutiv al celulitei si necesarul caloric zilnic, ne-a spus Sorina Bratu, manager Centru Keiko SlimSpa.

Potrivit acesteia, programul incepe cu masarea zonei dorite cu o crema speciala pentru arderea accelerata a grasimilor, urmata de 20 de minute de terapie cu ultrasunete (microvibratii, in jur de un milion pe secunda, percepute slab la nivelul pielii, dar care se propaga pana la o adancime de patru centimetri sub ea). Ele sparg si dizolva simultan depozitele de grasime calcifiata.

Apoi, urmeaza procedura denumita "cavitatie", realizata de un dispozitiv mobil al aparatului. Cavitatia este un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care favorizeaza eliminarea toxinelor, dar si distrugerea definitiva a adipocitelor (celule grase).

In this article

Join the Conversation