Adu-ti primavara in casa

484 0

Desi traim in fiecare primavara acelasi sentiment de bucurie, de reinnoire, el pare mereu altul, mereu mai puternic. Si daca lucrurile stau asa, e cazul sa urmam exemplul policromiei de afara si sa schimbam ceva din decorul casei. Adica sa aducem primavara in propriul nostru camin, lucru care nu e deloc greu, cu putina imaginatie si pricepere.

Prima varianta

Coloram fie peretii, fie mobilierul, in verde crud. La acestea, adaugam o pata de albastru materializata in draperii, obiecte decorative sau cuvertura patului. Si printre toate acestea, merg de minune mici accente de galben stralucitor, ca narcisele. In final, ai un tablou plin de viata si de optimism, in care copilul tau se va simti cel mai bine.

A doua varianta

Daca tot s-a facut cald afara, poti sa renunti la paturile moi si pastelate care l-au protejat pe micutul tau in lunile geroase de iarna. Locul lor este luat cu succes de tesaturi mai subtiri din in sau bumbac, imprimate in culori vii, fara nuante intermediare.

A treia varianta

Mobilierul vechi, „obosit”, poate fi readus la viata vopsindu-l in culorile primaverii. Mai mult, el capata aspectul pieselor de jucarie care compun camera papusii si care o fascineaza atat de mult pe fetita ta.

In this article

Join the Conversation