Aerul ideal pentru bebe, cu Ultrabreeze!

305 0

Aerul conditionat sau sistemele ermetice de inchidere a usilor si geamurilor favorizeaza uscaciunea excesiva din casa. Restabileste umiditatea optima. Iti va aduce numai avantaje. 

Atunci cand aerul este usor respirabil, organismul bebelusului are o rezistenta generala sporita la raceli, problemele alergice sunt simtitor diminuate, rinitele, sinuzitele si laringitele sunt tinute la distanta. In plus, somnul se imbunatateste si, ca urmare, cel mic va fi cuprins de o stare de buna dispozitie. 

Procentul optim de umiditate dintr-o incapere este de 50%. Cand umiditatea scade sub 30%, este semn ca trebuie sa apelezi la un umidificator. 

Aparatul Ultrabreeze, de la Medisana, este un umidificator de mare capacitate, dotat cu tehnologie de ultrasunete. Datorita sistemului micro-spray, acesta „atomizeaza” 230 de ml de vapori de apa pe ora. Mai mult, aparatul incalzeste in prealabil apa din rezervorul de 3,2 litri pentru a distruge bacteriile si germenii. Se opreste automat la terminarea apei din rezervor. Este foarte silentios si are un consum redus de energie. In plus, este dotat cu un sistem prin care poti programa perioada de umidificare a aerului si are lumina de noapte. 

Ultrabreeze de la Medisana este ideal pentru camerele in care dorm copiii tai, mai ales in perioada de viroze si de gripe. Cu toate acestea, el poate fi folosit de toată familia. Il poti instala pe propria ta noptiera, unde iti va fi foarte util, intrucat este dotat cu ceas electronic si alarma.

Ultrabreeze de la Medisana este importat in Romania de compania LivingWell si se comercializează in reteaua magazinelor Altex si Media Galaxy. Pretul recomandat este de 469,9 lei.  

 

In this article

Join the Conversation