Afla cum poti sa transformi igiena dentara intr-o distractie pentru cei mici!

560 0

Primul periaj trebuie sa fie o experienta placuta pentru cei mici!

De obicei, primii dinti apar la varsta de 6-8 luni si provoaca umflarea gingiilor si o stare generala de agitatie. Primul pas este sa-l ajuti pe cel mic sa priveasca periajul ca pe un joculet. Cumpara o periuta cu o forma simpatica, joaca-te cu ea in fata lui si lasa-l si pe copil sa se obisnuiasca cu ea. Ca sa nu simta nici cea mai mica jena, pentru primii dinti foloseste o periuta cu fire foarte moi. O astfel de periuta este Aquafresh Mini care, pe langa textura delicata, are si un aspect hazliu si interesant pentru copii.

 

Distractie fara agitatie in timpul periajului!

Cand au mai crescut deja, pe la 3-6 ani, copiii deja isi fac un obicei din a refuza pe loc lucrurile care nu le fac placere. De aceea, inainte de toate, periajul pustilor trebuie sa fie comod. Ridica-i putin capul si roaga-l sa deschida gura larg de tot. Imediat il vei convinge ca e un hipopotam sau un leu! Curata-i fiecare dinte cu o miscare circulara blanda. Asigura-te ca vei curata suprafata interioara, exterioara si cea pentru mestecat a fiecarui dinte si periaza pana la linia gingiei. Intre timp, spune-i pe un ton calm si bland cum ajuta periajul si de ce e asa important sa aiba un zambet sanatos si frumos. Recomandata ar fi o pasta de dinti cu o aroma placuta care ajuta dintii de lapte sa creasca puternici, precum Aquafresh Kids.

Truc care functioneaza chiar si pentru cei mai mofturosi copii!

Odata ce depasesc varsta de 6 ani, copiii invata sa se spele singuri pe dinti. Desigur, pentru ei este mai usor sa faca mofturi doar ca sa scape de o responsabilitate. O idee ar fi sa ii propui un joc: faceti schimb de roluri si transforma totul intr-un concurs. Cel mic se va distra de minune in timp ce isi da silinta sa iti ofere cel mai zdravan periaj. Chiar daca s-ar putea sa fie un pic solicitant pentru tine, copilul incepe sa vada periajul drept un obicei placut. Nu uita sa folosesti o pasta de dinti care ajuta la protejarea smaltului. Aquafresh Junior iti vine in ajutor, avand un continut ridicat de fluor, dar si un gust placut.

Eforturile pe care le depui acum, ii pot scapa pe cei mici de tratamente neplacute si interventii medicale dureroase mai tarziu. Foloseste aceste trucuri, inventeaza altele noi si transforma periajul intr-o experienta distractiva atat pentru copilul tau, cat si pentru tine!
 

//<![CDATA[
_gde_wansnlqucm = new Image(1,1);
_gde_wansnlqucm.src='http://gdero.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=d7M6EQL1Z_FeGbNxlBGsPrb.TF58n3hnr7ht.kCGKuf.47/fastid=jkejunxmnexulzlrmiqxlyzlofoj/stparam=wansnlqucm';
if (typeof(_gde_inscreen_dwell) == 'undefined')
_gde_inscreen_dwell={};
_gde_inscreen_dwell['_gde_isndwl_tbejbjkjdl']='http://gdero.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=d7M6EQL1Z_FeGbNxlBGsPrb.TF58n3hnr7ht.kCGKuf.47/stparam=tbejbjkjdl';
document.write('‘);
document.write(”);
//]]>

In this article

Join the Conversation