Alege cea mai bună ofertă de închirieri mașini și oferă familiei tale o vacanță de sărbători de neuitat!

1370 0

Vacanța de iarnă este o perioadă minunată pentru copiii noștri, iar bucuria lor este trăită, în mare măsură, și de către noi. Potecile de munte cu brazi înzăpeziți, omul de zăpadă, bătaia cu bulgări și serile în care ninge pot face ca timpul petrecut în așteptarea Moșului să treacă mai repede. Astfel, dacă plănuieșți să petreci sărbătorile de iarnă la munte împreună cu familia, cea mai bună soluție de transport pe care o ai la îndemână este cea oferită de companiile de închirieri mașini.

Drumurile de munte din țara noastră nu sunt excelente, iar reacția autorităților locale la depunerea zăpezii pe drumurile publice nu este foarte promptă. Astfel, pentru a putea evita neplăcerile chiar și în cele mai grele condiții de iarnă, o firma de inchirieri masini îți poate pune la dispoziție o mașină cu tracțiune integrală. Pe lângă siguranța și confortul oferite de un SUV, vei avea spațiu suficient de depozitare a bagajelor, iar micuții tăi vor călători în cele mai bune condiții pe bancheta din spate, chiar și dacă montezi unul sau două scaune pentru copii.

Dacă deja ți-ai făcut o idee despre ce ai dori de la mașina cu care vei efectua călătoria, asigura-te că și serviciile din oferta de închirieri mașini sunt în avantajul tău. Astfel, iată ce detalii ar trebui să cuprindă respectiva oferta pentru a fi potrivită în acest caz:

  1. Siguranță. În primul rând, toate autovehiculele din parcul auto al firmei de închirieri mașini ar trebui să fie mai noi de 5 ani, pentru a-ți pune la dispoziție cele mai noi și performante sisteme de siguranță și confort. În plus, acest detaliu ar reduce și riscul folosirii excesive a respectivului vehicul. Mai mult, asigură-te că oferta de închirieri mașini pe care o alegi include cauciucurile de iarnă și celelalte dotări de siguranță în pachetul de baza, fiindcă unele companii aleg să încadreze aceste dotări la “opțiuni premium”.
  2. Politica firmei. Cel mai neplăcut lucru care s-ar putea întâmpla este ca, după o defecțiune a mașinii pe care o conduci, să trebuiască să aștepți și să mai și plătești pentru venirea ajutorului din partea firmei de închirieri mașini. În acest sens, caută o companie care să îți ofere ajutor gratuit, în cel mai scurt timp cu putință (maximum 5 ore), înlocuind autovehiculul avariat cu unul funcțional pentru ca tu să-ți poți continua vacanța fără griji.
  3. Asigurările. Numeroase companii de închirieri mașini se laudă cu cel mai mic preț de pe piață, însă oferta afișată pe site nu va include asigurările și taxele de drum necesare oricărei călătorii. Astfel, compară prețul final al ofertelor și ia în calcul acele oferte ce includ, în prețul afișat, toate asigurările și taxele de care ai nevoie: full Casco, RCA și rovinietă. Dacă deja sunt incluse și achitate, nu va mai trebui să-ți bați capul cu ele; te vei putea concentra numai asupra vacanței de vis pe care vrei să o oferi copiilor tăi.
  4. Dotări opționale. Siguranța și confortul sunt esențiale, astfel încât o ofertă completă de închirieri mașini ar trebui să poată pune la dispoziție și dotări precum scaun pentru copil, GPS și alte lucruri care să poată spori siguranța sau să asigure confortul șoferului și pasagerilor.

Dacă vrei transparență, profesionalism și toate avantajele de mai sus, apelează cu încredere la FocusRent. O experiență de peste 12 ani pe piața serviciilor de închirieri mașini din România ne-a oferit suficient timp de adaptare la nevoile clienților, astfel încât am dezvoltat pachete care să satisfacă perfect necesitățile de transport ale fiecărui client, indiferent de situație. Din momentul rezervării (proces ce durează 5 minute), te vei găsi la volanul mașinii dorite (aduse la adresa specificată de tine) în 2-3 ore.

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

In this article