Alergiile de sezon, combatute cu ajutorul extractului de patlagina

1270 0

Alergiile apar ca urmare a sensibilitatii organismului si sunt provocate de alergeni, manifestandu-se prin inflamatii locale sau sistemice, de intensitate şi severitate variabilă.

Patlagina este un remediu naturist recunoscut impotriva alergiilor dar si a altor tipuri de afectiuni. Exsta doua tipuri de patlagina: ingusta (Plantago lanceolata) si mare (Plantago Major). Patlagina ingusta are mai multe denumiri populare precum: minciuna, limba sarpelui, iarba taieturii etc. Patlagina mare este cunoscuta popular ca minciuna mare, iarba grasa etc. Planta nu are un miros specific, dar gustul este acrisor-amarui.

Patlagina, planta minune cu beneficii multiple

Patlagina este un remediu naturist folosit in medicina populara pentru tratarea otravirilor, a febrei, a ranilor, dar si a afectiunilor prostatei. Are calitati terapeutice foarte apreciate: antimicrobiene, emoliente, antiinflamatorii, expectorante, diuretice, cicatrizante, depurative, astringente, hemostatice.

Medicina a avansat, iar astazi patlagina este folosita in vindecarea furunculilor, a bolilor cancerose de glande, a abceselor, vindecarea persoanelor ce au zona Zoster, bronsite, diaree, arterioscleroza, astm, raguseala, ulcer duodenal, tuse, boli ale cailor respiratorii, hemoroizi, guse, tumori maligne.

Remediu impotriva alergiilor cu capsule de Plantain

Capsulele de Patlagina (Plantain) sunt recomandate pentru ameliorarea alergiilor de sezon. Un tub contine 45 de capsule, iar o capsula are 280 mg de Plantago major. Capsulele sunt de origine vegetala si contin pulbere din frunze de Patlagina mare. Specialistii naturopati recomanda administrarea capsulelor de Plantain cate una dimineata, la pranz si seara, inainte de masa, cu un pahar mare cu apa.

Tratamente naturale cu patlagina

  • Consumand doua cani de ceai de patlagina pe zi, treptat, acesta va avea efecte vindecatoare pentru ulcer, gastrita, bronsita cronica, astm, tuse.
  • Siropul de patlagina ajuta la tratarea tusei si bronsitelor. Sucul de patlagina ajuta la vindecarea furunculilor si abceselor impreuna cu frunzele de patlagina maruntite.
  • Compozitia rezultata din pisarea frunzelor de patlagina este folosita pentru vindecarea arsurilor, a taieturi si a intepaturi de insecte.

De ce alegem capsulele Plantain (Patlagina) de la Arkopharma

Capsulele Plantain fac parte din Gama Afectiuni Respiratorii, produsa de Arkopharma. In cadrul acestei game mai sunt incluse capsule de: Echinacea, pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva infectiilor, Pelargonium (Muscata) pentru combaterea bronsitelor si a pneumoniilor si Eucalipt, pentru remedierea racelii, a gripei, si pentru ajutarea respiratiei in caz de nas infundat.

In this article

Join the Conversation