Alina Puscas, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!”, este insarcinata

701 0

„Nu cred că aş avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea şi nerăbdarea de a-mi cunoaşte, cât mai curând, copilaşul, mă simt mai puternică şi mai matură. Îmi doresc foarte mult un băieţel sănătos şi frumos dar, până la urmă, ştiti cum e: fetiţă sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla şi acest lucru şi aştept cu drag să vă împărtăşesc din nou bucuria”, spune, emoţionată, Alina Puşcaş, care este însărcinată în luna a treia.

Vedeta Antenei 1 mărturiseşte că vestea sarcinii a luat-o prin surprindere: “Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaş pe buze şi cu întrebarea „Ce-ar fi să fiu însărcinată?” Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile şi l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh şi l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie şi am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea acelaşi rezultat pozitiv”.

“Emoţia, evident, a fost fără margini. Au urmat ţipete, râsete, agitaţie, un fel de dansuri contemporane prin casă (râde), lacrimi de fericire, telefoane către familie”, mai spune aceasta.

Pe Alina Puşcaş o poţi vedea  sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, pe Antena 1 într-o nouă ediţie a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

 

 

In this article

Join the Conversation